Det heter at fra barn og fulle folk får man høre sannheten. Det første er i alle fall sant, skal vi tro stylight.no som ba en gruppe barn kommentere antrekkene fra sesongens fashion weeks. Se video under.

LES OGSÅ: Se kjendisene lese slemme tweets om seg selv

Hørt om The Chelsea Clintons? Hva med Get the Fuck Out of My Pool? For ikke å nevne kultskiva DJ Cornmeal? Ikke? Det har disse Coachella-hipsterne. Faktisk er de så hippe og kule at de har hørt om band som ikke engang eksisterer! Se veldig, veldig flau video HER.

Fashion weeks

Moteukene er over for denne gang, og du kan se de norske motebloggernes beste Insta-antrekk fra Copenhagen Fashion Week HER, Stockholm Fashion Week HER, London Fashion Week HER, New York Fashion Week HER og Paris Fashion Week HER. Men har du noen gang lurt på hva som skjer dersom du viser en gruppe barn noen av de mest avant garde-antrekene fra fashion weeks? Vel, du får deres ærlige mening.

LES OGSÅ: 7 ting du må vite om Givenchy-visningen – og se norske Anna Skavlan på catwalken

Kids om Kanye

Enten de lever for mote eller ikke bryr seg om å begå en fashion faux pas så liker disse barna å tro at de har full kontroll på vår- og sommerkolleksjonene for 2016 som ble vist under sesongens moteuker. Til og med Kanye West sin nye Yeezy-kolleksjon fikk en shoutout. Se hva Lin, Victoria, Jack, Finn, Noah, Lucy og lille Abby mener om fashion week her;