Det franske motehuset Chanel med kreativ leder Karl Lagerfeld i spissen er ikke kjent for å spare på kruttet når de steller i stand motevisninger. Denne gangen var intet unntak da det franske motehuset inviterte kjendiser, supermodeller, moteredaktører og it-girls opp over skyene for sin visning under Paris Fashion Week. 

Moteukene er over for denne gang, men vi har samlet de norske toppbloggernes beste Insta-antrekk fra Copenhagen Fashion Week HER, Stockholm Fashion Week HERLondon Fashion Week HERNew York Fashion Week HER og Paris Fashion Week HER.

Chanel Airlines

Velkommen til Terminal 2C på Paris-Cambon-flyplassen. Boarding vil skje via gate No.5. For Chanels Ready-to-Wear vår- og sommervisning for 2016 hadde Karl Lagerfeld omgjort erværdige Grand Palais i Paris til en flyplass. Ved innsjekk og i avgangsområdet var det både piloter, flyvertinner og passasjer på vei til reise med Chanel Airlines – alle kledd i reiseklær tolket av Karl Lagerfeld, en superfeminin look som kombinerte komfort og eleganse med chice og funksjonelle accessories perfekt for globetrotteren.

LES OGSÅ: Se dette stjernelaget av toppmodeller som fronter ny Chanel-kampanje

– Vi reiser mer og mer. Så hvorfor ikke reise med Chanel-bagasje?, konkluderte Karl Lagerfeld. Og vi kunne ikke vært enige.

Superstjerner på første klasse

På første rad – eller nærmere bestemt første klasse, satt ambassadører som Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp, som vi har spådd kan bli den nye it-girlen, modell, skuespiller og it-girl Cara Delevingne og Kaya Scodelario, de amerikanske artistene Yasilin Bey aka Mos Def, Janelle Monae og St Vincent, australske Say LouLou, som på rekordtid har blitt de nye moteyndlingene og som tidligere i høst gjorde et samarbeid med Gina Tricot, og de franske skuespillerne Marine Vacht og Clotilde Hesme.

LES OGSÅ: Se barn kommentere sesongens fashion week i supermorsom video

Kongen av motevisninger

Det er ikke første gang det franske motehuset har skapt overskrifter med sine motevisninger. For høstkolleksjon i fjor høst skapte Karl Lagerfeld Chanel Shopping Centre som var fylt til randen av Chanel-matvarer og sendte modellene på handletur. For den neste motevisningen skapte den kreative direktøren en hel bygate der modellene demonstrerte for kvinners rettigheter, likestilling og feminisme. Deretter et fransk brasseri, og et luksuriøst drivhus inspirert av vårblomster med ambassadører som Vanessa Paradis, Kristen Stewart, Alice Dellal og Anna Mouglali, Dylan Penn, Stacy Martin Alma Jodorowsky på første rad.

LES OGSÅ: Ruth Bell er modellen alle snakker om etter sesongens fashion weeks

chanel airlines chanel airlines

chanel airlines chanel airlines chanel airlines chanel airlines chanel airlines chanel airlines chanel airlines