“Jeg vil jo gjerne bruke plattformen min til noe positivt, men får det ikke helt til å passe inn i puslespillet som er livet mitt akkurat nå. Så jeg trenger en pause for å finne ut av ting og redefinere hva jeg kan bidra med om jeg vil fortsette trykke publish i denne verdenen”, skrev toppblogger Ulrikke Lund på bloggen sin i det som skulle være den aller siste posten for nesten ett år siden. Nå gjør hun blogg-comeback, men denne gangen blir det mer enn bare mote. 

Elsker du som oss bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på Youtube6 treningsbloggere du bør følge5 norske beautybloggere du bør følge, 6 kjendisbloggerne du bør følge og 8 interiørbloggere du bør følge. Se også 5 bloggnykommere vi elsker her.

Ulrikke Lund: – Det er gøy å være tilbake

“Blogger igjen etter nesten ett års pause! Å ha en så lang pause fra internett har vært overaskende utfordrende og litt rart, men kan anbefale alle en liten pause fra hele insta/blogg virkeligheten. Vel verdt det selv om jeg ikke fikk kjøpt noen nye Prada vesker og levde på pasta på et helt år”, delte Ulrikke Lund på Facebook tidligere i dag sammen med et blogginnlegg fra sin nye blogg Ullieffortlessi.com.

LES OGSÅ: Nå er det slutt for America’s Next Top Model

Men det er mer enn bare bloggnavnet som er nytt, for denne gangen skal Ulrikke nemlig blogge om mer enn “bare” mote.

– Jeg synes det er gøy å være på internett igjen og forhåpentligvis connecte med mine gamle lesere. Selv om temaene har forandret seg litt, håper jeg folk liker det, sier Ulrikke til VIXEN.

Kunst, litteratur og mote

Fortell om hva vi kan vente oss på den nye bloggen din?

– Anbefaler alle ta en liten pause en gang i blant og få fylt på med ny inspirasjon og temaer man vil dele. Den nye bloggen kommer til å handle mer om kunst og litteratur, men litt mote blir det nok, avslører Ulrikke til VIXEN.

LES OGSÅ: Hæsjtægg-Tina-Yvonne: – Derfor er jeg en role model

Toppblogger

Ulrikke Lund blogget i over seks år med rundt 30 000 daglige lesere, før hun takket for seg i desember i fjor.

LES OGSÅ: Eva Wigert Næss: – Motebransjen er ikke som The City

Hun har vunnet priser som Året moteblogg under VIXEN Blog Awards 2103, Asos Future Stylist, Norges beste moteblogger av MinMote og Årets Blogger under Costume Awards.