Endelig er det desember, og for å korte ned ventetiden frem til jul kjører vi også i år julekalender på VIXEN. Hver dag frem til juleaften kan du åpne en luke i julekalenderen. Vi har samlet sammen superfine premier, blant annet skjønnhetsapparat, klær, sko og tilbehør fra kjente merker, velværeprodukter, julekos og mye, mye mer. Besøk oss på vixen.no for muligheten til å vinne superfine premier hver eneste dag! 

Bak dagens luke i årets julekalender skjuler det seg en strikkegenser fra Just Female til en verdi av kr 1599.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av premien i dagens luke er å like denne posten på Facebook og legge igjen en kommentar der du skriver “Ja, jeg vil vinne strikkegenser fra Just Female” i kommentarfeltet. Vi trekker én vinner som får strikkegenser fra Just Female til en verdi av kr 1599 .