Endelig er det desember, og for å korte ned ventetiden frem til jul kjører vi også i år julekalender på VIXEN. Hver dag frem til juleaften kan du åpne en luke i julekalenderen. Vi har samlet sammen superfine premier, blant annet skjønnhetsapparat, klær, sko og tilbehør fra kjente merker, velværeprodukter, julekos og mye, mye mer. Besøk oss på vixen.no for muligheten til å vinne superfine premier hver eneste dag! 

Bak dagens luke i årets julekalender skjuler det seg et valgfritt Star Tag-smykke med lenke fra Jane Kønig til en verdi av kr 1100. 

Det danske smykkemerket Jane Kønig er motebloggernes, fashionistaene og it-jentenes favoritt og kjent for sine feminine, funky og finurlige smykker. Bak Jane Kønig gjemmer det seg en stor kolleksjon av trendsettende smykker, og ikke minst en historie om en sta og lidenskapelig gullsmed som aldri går på kompromiss med verken design eller konstruksjon. Det nyeste must-have-smykket fra den danske smykkedesigneren er Star Tag.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av premien i dagens luke er å like dette innlegget på Facebook og legge igjen en kommentar der du forteller oss hvilket stjernetegn du er født i. Vi trekker én vinner som får et valgfritt Jane Kønig Star Tag-smykke til en verdi av kr 1100.