Endelig er det desember, og for å korte ned ventetiden frem til jul kjører vi også i år julekalender på VIXEN. Hver dag frem til juleaften kan du åpne en luke i julekalenderen. Vi har samlet sammen superfine premier, blant annet skjønnhetsapparat, klær, sko og tilbehør fra kjente merker, velværeprodukter, julekos og mye, mye mer. Besøk oss på vixen.no for muligheten til å vinne superfine premier hver eneste dag! 

Bak dagens luke i årets julekalender skjuler det seg makeupservice og produkter fra MAC.

Vinneren får en MAC Application – 1  time med sin egen MAC-makeupartist hvor man får lagt sin makeup og får gode råd underveis. I tillegg får man velge i samråd med makeupartisten maskara, foundation og leppestift.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av premien i dagens luke er å fylle ut skjemaet under. Vi trekker én vinner som får en makeupservice og produkter MAC.