Kylie Jenner har fått mye oppmerksomhet for sine mange hårfarger – nå har også storesøster Kendall Jenner kastet seg på trenden. I alle fall for en stakket stund.

LES OGSÅ: Kendall Jenner valgte dansk design under Paris Fashion Week

Pink baby

Supermodell og it-girl Kendall Jenner har lenge vært tro til sine mørke lokker, til forskjell fra lillesøster Kylie som er kjent for sine mange hårfarger, men kunne nylig avsløre på Instagram at hun har latt signaturlooken vike for rosa hår. “Pink baby”, skrev Kendall til Insta-bildet med rosa hår, som i skrivende stund har nærmere 1,5 millioner likes og 90 000 kommentarer.

LES OGSÅ: Gigi Hadids Insta-innlegg splitter modellverden

For Vogue

Men det er ikke lillesøster Kylie Jenner som er grunnen til forvandlingen. Stilendringen skjedde nemlig i forbindelse med en shoot for amerikanske Vogue. I moteserien, som er å finne i novemberutgaven av motemagasinet, stiller Kendall, sammen med blant andre it-girl Gigi Hadid og Will Smith og Jada Pinkett Smiths sønn Jaden Smith, opp for finalistene i den amerikanske CFDA Fashion Fund Awards for unge, amerikansk designere.

LES OGSÅ: Ruth Bell er modellen alle snakker om

Parykk?

Men det rosa håret er ikke kommet for å bli. Mange, deriblant nettstedet Popsugar vil nemlig ha det til at det rosa håret bare var en parykk for anledningen. Uansett er Kendalls rosa hår allerede byttet ut til fordel for hennes naturlige hårfarge – det så vil blant annet under den stjernespekkede Balmain x HM-visningen i New York.

LES OGSÅ: 8 ting du ikke visste om Cara Delevingne

Motebransjens yndling

Hun var tidligere kjent som en av de mindre kjente Kardashian-søstrene, men i løpet av kort tid har Kendall ikke bare laget et navn for seg selv – men er på vei til å overta motetronen til storesøster Kim Kardashian. Hun og lillesøster Kylie Jenner har blant annet designet egen kolleksjon for Topshop og er sammen kampanjemodeller for motehuset Balmain. Særlig Balmain og kreativ direktør Olivier Rousteing har lagt sin elsk på Kendall, og hun selvsagt en del av den stjernespekkede H&M x Balmain-kampanjen. Ikke minst har modellkarrieren vært svært lukrativ for Kendall, hun er nemlig en del av Forbes liste over de best betalte modellene i verden.

It-faktor

Kendall blir på tross av dyr smak hyllet for å ha en stil alle kan inspireres av – VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir mener Kendall har it-faktoren og sa følgende til klikk.no på spørsmål om Kendall Jenners stil;

LES OGSÅ: Se Kim Kardashian uten makeup for Vogue

– Selv om Kendall er en av verdens fremste it-jenter, og er på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner, går på catwalken for noen av verdens fremste designere og motehus, er bff med noen av verdens kuleste supermodeller og superstjerner, sitter front row på alle store motebegivenheter og stråler i eksklusiv og svindyr design på den røde løperen, har hun en kul, trendy og chic hverdagsstil som er lett å la seg inspirere av.

LES OGSÅ: Lene Orvik: – Dette er den mest spennende kolleksjonen til nå