Vi elsker bloggere og vi elsker quiz, og hva er vel da bedre enn en quiz som forteller deg hvilken norsk blogger du er? Se hvordan du kan ta den morsomme quizen her.

Vil du lese mer om blogger bør du få med deg toppbloggernes bloggfavoritter her, kjendisbloggerne du bør følge her, de norske bloggerne du bør følge på Instagramgutta du bør følge på Instagram og selvfølgelig også de norske herrebloggerne du bør følge. Og mens du er i gang – sjekk ut bloggsamarbeidene vi aldri glemmer.

StyleConnection: – Veldig morsomt

Det er det populære nettstedet buzzit.no som står bak quizen, som allerde er omtalt av blant andre Kristin Gjelsvik bak bloggen StyleConnection.

LES OGSÅ: 6 gode grunner til å digge Alexa Chung

“Jeg kom over en veldig morsom test her forleden, og denne blir jeg nødt til å dele med dere. Nå er jeg skikkelig spent altså – hvilken norsk blogger er du?? Jeg ble meg selv, så det var jo flaks, haha”, skriver Kristin på bloggen sin.

Komikerfrue: – Beroligende at jeg ble meg selv

Det var Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue som først omtalte den morsomme testen.

LES OGSÅ: 8 norske interiørbloggere du bør følge

“Jeg lo godt da jeg så at jeg var tagget i en tweet fra buzzit.no som hadde lagd en quiz med meg i den. Jeg måtte jo ta quizen selv, hvem tror du at jeg ble? Det hadde vært morsomt om jeg ble noen andre, men det er beroligende at jeg faktisk ble meg selv”, skriver Marna på bloggen sin.

Hvilken norsk blogger er du?

Quizen har ti spørsmål der du skal svare på blant annet hva du brenner for, om du er glad i oppmerksomhet og hvilken karriere som kunne passet best for deg, og du kan bli andre Anna Rasmussen, kjent fra bloggen Mamma til Michelle, Kristin Gjelsvik kjent fra bloggen StyleConnection , Marna Haugen Burø kjent fra bloggen Komikerfrue og Caroline Berg Eriksen – for å nevne noen.

LES OGSÅ: Her er 6 norske bloggere du bør følge på Snapchat

Ta quizen HER, og fortell oss gjerne i kommentarfeltet hvilken blogger du ble.