De er noen av våre fremste bloggere, fashionistas og it-girls. Men det er ikke bare her hjemme vi digger stilen deres, de er nemlig selvskrevne gjester under fashion weeks og er streetstylefotografenes og motemagasinenes favoritter. Her er åtte norske motebloggere som har fått internasjonal oppmerksomhet. 

Elsker du som oss bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på Youtube, 6 norske treningsbloggere du bør følge, 5 norske beautybloggere du bør følge, 6 norske kjendisbloggere du bør følge8 norske interiørbloggere du bør følge og 5 norske bloggnykommerne vi elsker.

Celine Aagaard

Motepersonlighet og it-girl Celine Aagaard lanserte tidligere i år nettsatsningen og forecasting-prosjektet Envelope.no. Siden har det gått slag i slag, og Celine har vært å se som modell og kurator av en ny nettkampanje for det britiske motehuset Burberry og gjorde nylig streetstyle med Louis Vuitton i Paris. Den tidligere magasinredaktøren og toppbloggeren har tidligere vunnet flere priser for bloggen Hippie Hippie-Milkshake, og er med sin skandinaviske stil et internasjonalt moteikon med både bokutgivelser, designersamarbeid og publiseringer i flere internasjonale magasiner og på nettsider som The New York Times, Vogue, W Magazine, Style.com, Nylon, Marie Claire, Harper´s Bazaar, Stockholmstreetstyle.com, WhoWhatWear.com, TheManRepeller.com, TheZoeReport.com og Le21eme.com på CV’en.

Vi tok en titt i vesken til motepersonligheten og it-girlen – se hva Celine Aagaard aldri drar hjemmefra uten.

Storm Pedersen

Storm Pedersen har lang fartstid fra motebransjen som både stylist, motepersonlighet og blogger. Han har vært publisert i magasiner som VogueElle, L’Official og V Magazine og jobbet for merkevarer som Audi, Volkswagen og Mango i tillegg til både tv og kjendiser, awards show og musikaler. Storm har også vært L’Oréal Paris offisielle makeupartist i Norge og vært coach i tv-programmet Top Model Norge. Han er dessuten en favoritt blant streetstylefotografer under fashion weeks, og var med på listen da vi samlet de beste antrekkene fra Paris Fashion Week tidligere i høst. Storm har også fanget oppmerksomheten til motenettstedet The Fashionography som han nå har inngått et samarbeid med både som bidragsyter og kurator. “Det er veldig stas å få respekt for min egen stil, som kanskje ikke har vært den letteste å svelge for alle alltid”, skriver Storm om samarbeidet på bloggen sin.

LES OGSÅ: Her går norske Anna Skavlan på catwalken for Givenchy

Irina Lakicevic

Stylist, trendsetter og moteblogger Irina Lakicevic startet bloggen A Portable Package i 2012, og er i dag en av våre fremste bloggere. Hun er en favoritt blant streetstylefotografene under internasjonale fashion weeks, og har flere ganger vært avbildet i både norske og internasjonale motemagasiner og nettmagasiner som VogueELLE og Stockholm Streetstyle.Irina er dessuten blant de norske bloggerne vi synes du bør følge på Instagram – som Norges svar på it-girl Caroline de Maigret – med en basisgarderobe de aller fleste bare kan drømme om der Saint Laurent møter Céline møter Louis Vuitton møter vintage. Motenettstedet The Coveteur er også imponert over den norske fashionistaen, og omtaler henne som en “latterlig stylish skandinaver som regelmessig dukker opp på streetstylebilder” – i tillegg til å nevne at de ville dratt til tannlegen langt oftere om tannlegen deres kledde seg like bra som henne. Også den franske motesiden Garance Doré har fått øynene opp for Irina, og omtaler henne som “unik” og “ekstra kul”.

LES OGSÅ: Denne quizen forteller deg hvilken norsk blogger du er

Tine Andrea

Vi har tidligere omtalt Tine Andrea bak bloggen The Fashion Eaters som en av Norges nye motebloggstjerner.  For mange er hun kanskje en slags underdog i motebloggosfæren, men likevel dama med en av de aller beste bloggene i Norge, for ikke å snakke om Instagram der hun er en av motebloggerne vi anbefaler at du følger. Men bloggeren, moteskribenten og stylisten har fått oppmerksomhet også utenfor hjemlandet – hun er overalt på de internasjonale moteukene, og et yndet objekt for streetstylefotografer over hele verden, noe som har resultert i omtale på motenettsteder som Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Grazia, W Magazine og The Man Repeller – for å nevne noen.Tine Andrea har en passion for fashion uten like, og stilen hennes er alltid to the point – kul, urban, trendy og chic, men likevel herlig avslappet i møtet mellom eksklusive designerplagg, high street og kjedebutikker.

LES OGSÅ: 7 tegn på at du bør bli moteblogger

Darja Barannik

Russisk-norske Darja Barannik er et kjent fjes i mote-Norge, og har tidligere jobbet som moteredaktør, programleder og journalist. Nå har hun landet jobben som moteredaktør for en ny nettbasert kvinnesite, og startet nylig nettstedet Darja Barannik der du får du bli med moteredaktøren på fashion weeks, reiser og eventer, selvfølgelig med obligatoriske outfits of the day, og inspo innen både fashion, beauty, interiør og livsstil, noe hun nylig vant prisen for Best Newcomer under Zalando Blogger Awards for og som fikk henne på listen over norske bloggnykommere vi elsker. Darja er en av streetstylefotografenes favoritter under internasjonale fashion weeks, og har blant annet vært avbildet på W Magazine, Vogue.com og Harper’s Bazaar. Moteredaktøren er dessuten en Instagram-dronning uten like med over 24 500 følgere, og er en av motebloggerne vi mener du bør følge på Instagram.

LES OGSÅ: Toppbloggerne tipser: Dette er våre bloggfavoritter

Marianne Theodorsen

Marianne Theodorsen aka The Styledevil blogger for den toneangivende og trendtunge svenske nettsiden Rodeo, i tillegg til å være digital media manager for Høyer. Og nevnte vi streetstylefotograf og DJ? En av Oslos aller kuleste damer, spør du oss – med sitt fargerike hår, mange tattoos og gjennomførte stil med en touch av rock’n roll. Gjør som over 27 000 andre, og følg henne på Instagram for fashion, ootds og fiiine stilleben, skrev vi i saken om de norske bloggerne du bør følge på Instagram. Mariannes eksentriske, særegne og unik stil har gjort henne til en favoritt blant streetstylefotografene under fashion weeks der hun har blitt foreviget av motenettsider som Le21eme, W Magazine, Style.com, TeenVogue og Vogue – for å nevne noen.

LES OGSÅ: Se trendfrokostene bloggerne sverger til

Janka Polliani

Janka Polliani blogger om mote, beauty og livsstil på bloggen ved samme navn. Hun vant prisen for Bloggernes favoritt under VIXEN Blog Awards 2014, og gikk nylig over til å blogge på Costumes bloggplattform. Janka ser vi stadig på fashion weeks, både front row og utenfor shows foran kameralinsen til streetstylefotografer og deretter i motemagasiner og nettmagasiner som Style.com, W Magazine og The Zoe Report. Den prisbelønte bloggeren er aktuell med sin tredje skokolleksjon for skokjoden Saptos, og har tidligere blant annet vært med i H&Ms store bloggkampanje sammen med ektemannen.

Ulrikke Lund

Tidligere i høst skrev vi om Ulrikke Lund som nå gjør bloggcomeback. Den tidligere toppbloggeren postet det som skulle bli hennes siste blogginnlegg for nesten ett år siden. Nå gjør hun blogg-comeback, men denne gangen blir det mer enn bare mote. Den tidligere toppbloggeren har allerede reist verden rundt, jobbet med internasjonale merkevarer, blitt sett side om side med motepersonligheter som Mary-Kate og Ashley Olsen, Karl Lagerfeld og Marc Jacobs og har vunnet både norske og internasjonale bloggpriser inkludert både VIXEN Blog Awards og Asos’ Future Stylist.

LES OGSÅ: Pernille Teisbæk er nytt ansikt utad for danske Leo Wullf

Flere bloggfavoritter

Flere norske bloggere har fått internasjonal oppmerksomhet, spesielt under fashion weeks der de har blitt avbildet på både skandinaviske og internasjonale motenettsider, blant dem Marie Murstad, Annabel Rosendahl og Eger-direktør Nina Buzzi. Se de norske motebloggernes beste antrekk fra moteukene i Paris, Stockholm, København, New York og London.