Har du en frisørspire i magen? Elsker du mote og trender? Er du kreativ, leken og utadvendt? Da er kanskje frisøryrket noe for deg? Norsk Frisørskole har skoler over hele landet, og det er fortsatt ledige plasser! Vi varmer opp til skolestart i januar ved å gi bort en goodiebag med makeup- og hårprodukter fra Norsk Frisørskole til en verdi av kr 5000 – se hvordan du kan vinne den superfine goodiebagen her. 

Norsk Frisørskole er et datterselskap av Raise Gruppen AS og har 140 frisørsalonger i Norge og Sverige. Her kan du leve ut frisørdrømmen din i et profesjonelt miljø der både du og kreativiteten din vil bli tatt godt vare på – hele veien fra skolebenken, via lærlingeplass og ut i jobb.

I løpet av fem måneder på skolen, lærer du det grunnleggende innen klippeteknikk, farging og styling. Makeup er også en del av pensum. Du får med andre ord en solid,  utfordrende og spennende utdanning. Og har du det som trengs er du sikret gode jobbmuligheter i en kreativ bransje etter endt utdanning.

Du får også muligheten til å videreutvikle deg gjennom Raise sine innovative frisørkjeder Nikita Hair, Hair Shop og Headmasters.

Visste du dessuten at Norsk Frisørskole har skoler i både Oslo, Bergen, Sandnes, Trondheim og Tromsø?

Det er oppstart to ganger i året, januar og august, og det er fremdeles ledige plasser! Du kan søke på Norsk Frisørskoles nettsider HER.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like denne posten og legge igjen en kommentar der du forteller oss hvor Norsk Frisørskole har skoler i Norge. Vi trekker én heldig vinner som får en goodiebag med makeup- og hårprodukter til en verdi av kr 5000. NB! Konkurransen foregår på våre Facebook-sider HER.