Privat fotoshoot, intimkonsert og verk fra Norges beste kunstnere er bare noe av det du kan sikre deg når Kunstnernes Hus inviterer til Kunstnera(u)ksjon.

LES OGSÅ: Toppbloggerne samler inn penger til flyktningene

Kunstnera(u)ksjon

Er du på jakt etter julegaven til den som har alt? Et sjeldent tilskudd til kunstsamlingen? Eller rett og slett en uforglemmelig opplevelse? Bli med når Kunstnernes Hus inviterer til det som skal være årets viktigste fest fredag til inntekt for Flyktningehjelpen og Leger uten grenser.

LES OGSÅ: Kommentar: Prosjekt Perfekt

I løpet av kvelden auksjoneres både verker og tjenester av noen av Norges aller beste kunstnere. Hva sier du til en privat fotoshoot med en av Norges aller beste fotografer, intimkonsert med Nils Bech, en kveld på byen med skaperen av tegneserien Kebbevenner eller verker fra kunstnere som A K Dolven, Ida Ekblad og Morten Krogh?

LES OGSÅ: Se bloggbildene som fikk Instagram til å koke

I løpet av kvelden skal dessuten en museumdirektør sages i to, og det blir musikk, dans, trylling og performance med det som beskrives som en vakker, ung og lettkledd kunstner.

LES OGSÅ: Norske moteeksperter mener; Gjenbruk er blitt trendy

Alle inntektene fra auksjonen og festen går uavkortet til Flyktningehjelpen og Leger uten grenser. 

Deltakende kunstnere er;

A K Dolven
Ane Graff
Christian Skredsvig
Christian Tony Norum
Eline Mugaas
Elisabeth Haarr
Elise Storsveen
Elmgreen & Dragseth
Esther Maria Bjørneboe
Fadlabi
Gardar Eide Einarsson
Glorello og Juleneket
H.M. Dronning Sonja
Hans Gude
Ida Ekblad
Kebbevenner
Lotte Konow Lund
Marianne Hurum
Morten Krohg
Nils Bech
Steinar Haga Kristensen
Terje Nicolaisen
Trollkrem
Victor Lind

Trend

Stadig flere strekker ut en hjelpende hånd.

Tidligere denne uken skrev vi om Røde Kors som åpner Røde Kors Secondhand i Oslo og er aktuelle med kampanjen #LaDenVandre der motepersonligheter og andre kjendiser har donert sine garderobeskatter for et varmere Oslo.

Den norske designerduoen Mardou&Dean som i samarbeid med non-profit-organisasjonen Amadia International inviterer til det de kaller veldedighetsuke. I en hel uke kan du levere inn dine brukte klær fra hvilket som helst merke i en av Mardou&Deans butikker. Alle klær som blir donert gis videre til mennesker i nød.Designerduoen gir også prosenter på denim og strikk når du leverer dine brukte klær i samme kategori.