Til våren er det klart for en ny sesong av suksessprogrammet Bloggerne på TV 2 Livsstil, og denne gangen er persongalleriet større enn noengang. Hele 12 bloggere er med på laget i det som skal bli den mest omfattende sesongen noensinne.

Elsker du som oss bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på YouTube6 norske treningsbloggere du bør følge5 norske beautybloggere du bør følge6 norske kjendisbloggere du bør følge8 norske interiørbloggere du bør følge og 5 norske bloggnykommere vi elsker.

Dusinet er fullt

Tidligere i år ble det kjent av Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue trakk seg fra tv-programmet, og fotballspiller og blogger John Arne Riise og Louise Angelica Riise kom til. Men det er ikke de eneste endringene som skjer når den nye sesongen kommer på skjermen til våren.

LES OGSÅ: Kristin Styleconnection Gjelsvik: – Bloggere bør våge å skille seg ut 

I tillegg til Anna Rasmussen, kjent fra bloggen Mamma til Michelle, Sophie Elise Isachsen bak bloggen med sammen navn, Kristin Gjelsvik bak bloggen Styleconnection og Suzanne Aabel bak bloggen ved samme navn som vi har fulgt lenge er nemlig både Peter Kihlman kjent fra bloggen Pappahjerte, Instagram-kjendis Jonas Fossum, friluftsbloggeren Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland som også er på alpinlandslaget med i Bloggerne.

Pappahjerte: – Spennende, skummelt, fantastisk og forferdelig

Blant de nye fjesene er altså toppblogger Peter Kihlman bak bloggen Pappahjerte. Morsomt, ettersom vi i saken Disse bloggerne drømmer vi om å se på Bloggerne nevnte Pappahjerte som en av personene i vår drømmecast.

LES OGSÅ: 6 kjendisbloggere du bør følge

– Selv om det er utrolig stas å få være med i den nye sesongen av Bloggerne, så kjenner jeg også både ærefrykt og nervøsitet. På bloggen kan jeg selv fortelle de historier jeg vil og formidle som jeg selv ønsker, men kameraene fanger liksom alt, uten mulighet til å sminke, velge bort eller redigere fra min side, og akkurat det blir både spennende, skummelt, fantastisk og forferdelig, sier Pappahjerte til VIXEN.

Sophie Elise: – Jeg lager bra tv

Sophie Elise er blant bloggerne som har vært med siden starten, og skal være med også i femte sesong av det populære tv-programmet.

LES OGSÅ: Toppbloggerne tipser: – Dette er våre bloggfavoritter

– Jeg tror jeg enda er med fordi jeg lager bra tv og leverer vel det de vil ha, sier Sophie Elise til VIXEN som gleder seg til å få med flere bloggere på laget.

– Det blir spennende å få flere med. Jeg gleder meg til å se, og spesielt glad for å se Suzanne tilbake!