Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) hentet hjem prisen for Årets Blogger under Se og Hørs kjendisgalla i går kveld. Vel fortjent, mener toppbloggere, som roser Sophie Elise for å være både sterk, modig og ærlig. 

Elsker du som oss bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på YouTube6 norske treningsbloggere du bør følge5 norske beautybloggere du bør følge6 norske kjendisbloggere du bør følge8 norske interiørbloggere du bør følge og 5 norske bloggnykommere vi elsker.

Sophie Elise: – Det føles helt sykt

Mandag kveld gikk Se og Hørs store kjendisgalla av stabelen på Chat Noir i Oslo.

Og mens Katarina Flatland hentet hjem prisen for Årets best kledde kvinne, Atle Pettersen for Årets best kledde mann vant toppblogger Sophie Elise prisen for Årets blogger.

Hun fikk dermed flere leserstemmer enn blant andre Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Marna Haugen bak bloggen Komikerfrue og Ørjan Burøe som var blant finalistene i kategorien Årets blogger. 

Er du opptatt av mote bør du få med deg vår portrettserie med menneskene som har kommet seg helt til topps i den norske motebransjen – få moteblogger og Eger-direktør Nina Buzzis beste tips til hvordan du når helt til topps i motebransjen og les hvorfor PR-sjef Eva Wigert Næss mener motebransjen ikke er som The City.

– Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt, sa Sophie Elise da hun tok i mot prisen på scenen mandag kveld.

Dagen derpå sier den ferske bloggvinneren følgende til VIXEN;

– Det var veldig fint og gøy. Jeg er glad for seieren så klart og veldig sliten idag etter all festingen i går.

ÅRETS BLOGGER: – Nå skal vi vise alle at man kan se dum ut, men likevel være smart, skriver Sophie Elise på Instagram etter at hun vant Årets blogger under Se og Hørs Kjendisgalla mandag. Foto: @sophieeliseblogg via Instagram.

ÅRETS BLOGGER: – Nå skal vi vise alle at man kan se dum ut, men likevel være smart, skriver Sophie Elise på Instagram etter at hun vant Årets blogger under Se og Hørs Kjendisgalla mandag. Foto: @sophieeliseblogg via Instagram.

Kristin Gjelsvik: – Ingen over og ingen ved siden

Kristin Gjelsvik, som står bak bloggen StyleConnection, er blant Sophie Elises egne bloggfavoritter. Hun mener Sophie Elise er den tøffeste bloggeren i Norge.

LES OGSÅ: Denne quizen forteller deg hvilken norsk toppblogger du er 

– Hadde ikke Sophie Elise aka SuperSophie som jeg kaller henne, stukket av med seieren, hadde jeg sendt inn en klage. Hun er den tøffeste bloggeren i Norge, hun er modig, sterk og dyktig, og jeg hyller hennes pågangsmot og drive. Nå håper jeg at hun stikker av med samme tittel på VIXEN Blog Awards også – ingen over, ingen ved siden, sier Kristin til VIXEN. 

LES OGSÅ: Kristin Gjelsvik: – Bloggere bør våge å skille seg ut

Cath in the City: – Jeg stemte på henne

Også Cathrine Heienberg bak bloggen Cath in the City mener Sophie Elise fortjente prisen Årets blogger, og innrømmer at hun selv stemte på toppbloggeren.

LES OGSÅ: Toppblogger Annette Haga avslører sitt hemmelige prosjekt

– Jeg syns det er fullt fortjent. Jeg var faktisk inne og stemte på henne. Hun er helt rå, og jeg er fan. Hun engasjerer både meg og leserne sine i viktige aktuelle saker, og i tillegg viser hun at man faktisk kan være opptatt av samfunnet rundt seg, og samtidig skjønnhet og velvære. Jeg syns det er så viktig å få frem at det ene ikke utelukker det andre; Man trenger ikke å gi avkall på alle ønsker om skjønnhet for å bli tatt seriøst. Stor applaus fra meg, jeg gleder meg til å følge med på henne videre, sier Cathrine til VIXEN.

Komikerfrue: – All honnør til Sophie Elise

Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue var selv nominert til prisen Årets blogger. Det samme var mannen, komiker og blogger Ørjan Burøe. Hun gratulerer Sophie Elise med seieren som hun mener var vel fortjent.

LES OGSÅ: Ulrikke Lund gjør blogg-comeback

– Jeg syns det er veldig spennende å følge Sophie Elise, for til å være så ung så er hun så flink til å reflektere og sette ord på livet sitt som i tillegg inneholder mye mer enn sine jevnaldrende. Jeg tror det er få andre som hadde tålt alt den jenta gjør, så all honnør, gratulerer og vel fortjent, sier Marna til VIXEN.

Chioma Anugweje: – Hun er alltid ærlig

Også blogger Chioma Anugweje roser Sophie Elise, og sier følgende om toppbloggeren;

– Jeg synes det er veldig fortjent! Sophie Elise er en veldig flink og engasjert blogger. Hun er engasjert i viktige saker som flyktninger og deres rettigheter. Dessuten liker jeg godt at hun alltid er så ærlig, sier Chioma til VIXEN.

LES OGSÅ: Pappahjerte om Bloggerne-debuten: – Spennende, skummelt, fantastisk og forferdelig