Sandra Lyng er tilbake med ny låt – og et coverbilde alle snakker om. – Det handler om å være stolt av den kroppen man har, sier Sandra. 

LES OGSÅ: Husk at du fortsatt kan stemme frem finalistene i VIXEN Blog Awards 2015

– Slå ut håret

Etter å allerede ha blitt teaset på sosiale medier slippes i dag Night after Night som er en fortsettelse av Sandras utforskning av EDM-pop-sjangeren, og en oppfølger til hitlåten Play My Drum som i skrivende stund har dobbel platinumstatus og har over 13 millioner streams.

LES OGSÅ: Sandra Lyng: – Det er viktig å være sexy

– Det er alltid spennende å slippe ny musikk. Jeg er både nervøs og giret, og håper at folk liker den. Jeg gleder meg til å lage musikkvideo og å opptre med låta, sier Sandra til VIXEN, som forteller følgende om Night after Night;

– Den handler om å slå ut håret og kose seg – kanskje det er å danse med vennnene dine Night after Night eller om kjærlighetsom du ikke har tid til akkurat nå. Det er også en sang man kan danse til med hint av country og tropisk takeoff. Det har vært en utrolig sommer hvor jeg hadde rundt 60 opptredener med Play My Drum som funket kjempebra. Så får vi håpe at Night After Night blir tatt like godt i mot, sier Sandra.

Sexy coverbilde

Men det er ikke bare den nye låta Sandra får oppmerksomhet for. For alle snakker om det sexy coverbildet der artisten stiller uten klær på overkroppen.

LES OGSÅ: 12 Miley Cyrus-antrekk vi aldri glemmer

– Dette bildet tok vi på en fotosession for noen uker siden. Da vi snakket om det følte jeg først at jeg var ukomfortabel med det på grunn av arret jeg har etter svulstoperasjonen min. Men så valgte jeg heller å se på det som en mulighet til å ikke la den hendelsen få lov til å ta kontroll over meg. Det var tilfeldig at det ble akkurat dette bildet som ble cover, men det jeg ønsker å melde er at alle skal være stolte over den kroppen de har.

LES OGSÅ: Julie Bergan: – Jeg legger alt jeg har i musikken

– Jeg har vokst opp

Du har gjennomgått litt av stilendring både musikalsk og stilmessig de siste årene – hvordan henger disse to sammen?

– Det er vel egentlig bare det at jeg har vokst opp. Jeg var et sjitunge da jeg var med Idol og startet karrieren min. Det er i 16-20-årene at man finner seg selv, og det måtte jeg – både som artist og menneske. Det føler jeg at jeg har gjort nå. Soundet på musikken min viser hvordan jeg har det inni meg – jeg er lykkelig. Jeg har også funnet en stil jeg er komfortabel i, sier Sandra.

Hva har image å si for deg?

– Jeg er ikke så opptatt av image, men kler meg i og gjør som jeg føler for stilmessig.

LES OGSÅ: Derfor er Astrid S den nye it-jenta

På Instagram så vi deg i den grønne kjolen fra H&M x Balmain-kolleksjonen. Fikk du kloa i den til slutt?

– Ja, jeg fikk tak i kjolen etter å ha stått to timer i kø, men det var verdt det – den er jo så fin, sier Sandra som har følgende svar når vi spør om hennes perfekte partyantrekk;

– Det perfekte partyantrekket for meg er dette;

sandra-lyng