Enten du elsker å hate dem eller hater å elske dem er det ingen tvil om at Kim, Khloé, Kendall, Kylie, Kourtney, Kris og Caitlyn er familien alle snakker om. Her er quizen som forteller deg hvem i Jenner/Kardashian-familien du er.

LES OGSÅ: Kim og Khloé Kardashian avslører sine skjønnhetsfavoritter

Vi skrev tidligere om quizen som forteller deg hvilken norsk blogger du er. Nå er også Jenner/Kardashian-quizen fra buzz-siden Buzzit.no her.

Hvordan tilbringer du helst en lørdagskveld, hva synes du om plastisk kirgurgi og hvordan håndterer du konfrontasjoner er bare noen av spørsmålene i quizen som skal fortelle deg hvem i Jenner/Kardashian-familien du er, og hva du svarer vil avsløre om du er Kim, Khloé, Kendall, Kylie, Kourtney, Kris eller Caitlyn.

LES OGSÅ: Slik starter du dagen som en ekte Kardashian

Det nye moteikonet?

Kendall Jenner var tidligere kanskje best kjent som en av de mindre kjente Kardashian-søstrene. Nå spås det at hun tar motetronen fra Kim Kardashian som det nye moteikonet.

LES OGSÅ: Se Kim Kardashian uten makeup for Vogue

Kanskje ikke så rart, for Kendall gjør det virkelig stort som modell, og har gått på catwalken for noen av verdens fremste designere og motehus som Fendi, Balmain, Givenchy og Dolce & Gabanna og ikke minst Chanel der hun sammen med andre toppmodeller modeller som blant andre Cara Delevingne er en av kreativ leder Karl Lagerfelds favoritter, noe som har fått henne inn på den eksklusive Forbes-listen over supermodellene som tjener aller mest.

LES OGSÅ: Se bildene fra den stjernespekkede Balmain-visningen

Kendall har også vært på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner, New York Times gjorde tidlig en feature på hennes rise to fame, og det kredible motemagasinet Dazed & Confused puttet henne på coveret med påstanden om at hun er i ferd med å forandre moten.

LES OGSÅ: Stjel Kendall Jenners stjernestil fra Tommy Hilfiger-visningen her

I Kendalls fotspor

Også Kylie Jenner flørter med modellyrket, og har blant annet stilt opp i motehuset Balmains høstkampanje sammen med søsteren Kendall og supermodeller som Gigi og Bella Hadid og Joan og Erica Smalls.

LES OGSÅ: Se Kim Kardashian med en helt ny look

Hun har også lansert sin egen kleskolleksjon for kleskjeden Topshop i samarbeid med Kendall. Allerede i februar i år kom nyheten om at Kendall og Kylie Jenner skulle gjøre en gjestedesignerkolleksjon for Topshop, og før lanseringen tidligere i høst slapp søstrene de første sneak peekene i sosiale medier på Twitter, på bloggen Kendall + Kylie og på den nyoppstartede Instagram-kontoren @kendallandkylie, som på et blunk fikk over 237 000 følgere.

Finn ut hvem i Jenner/Kardashian-familien du er ved å ta quizen HER.