Julen kom tidlig for Kim Kardashian og Kanye West. Lørdag ble superparet igjen foreldre til en liten gutt. Nå er det store spørsmålet – hva skal barnet hete? Nettsiden Stylight har samlet 12 potensielle navn til det nye medlemmet av Kardahian West-familien.

LES OGSÅ: Kim og Khloé Kardashian avslører sine makeupfavoritter

Se alle navnene i det interaktive Kimye-kompasset under. Klikk på navnene for å stemme og se hvor mange som er enige i ditt navnevalg.  Du kan også dele ditt resultat i sosiale medier. 

Familienavn

Familie betyr alt for Kardashian-klanen. Takket være Keeping Up with the Kardashians har Kims familie bygget et imperium – som North og den nye babyen vil bli arvingene til. Her er to familieinspirerte navneforslag.

Robert

Kim og Kanye er kjent for sine noe utradisjonelle barnenavn, og det har lenge ryktes at superparet har vurdert å gå for et mer tradisjonelt navn denne gangen.

LES OGSÅ: Norske Peter Dundas kler opp Kim Kardashian

Robert er navnet til Kim Kardashians far som døde i 2003 – hun har flere ganger har referert til ham verdens beste far. Det er også navnet til broren hennes, som foretrekker å bruke Rob.

Omari

Kanye er swahili for “den eneste” – så Kanye junior er kanskje ikke et godt alternativ? Når det er sagt er Omari Kanyes mellomnavn og betyr “Gud er den høyeste” – det betyr også “veltalende” på hebraisk.

LES OGSÅ: Se Kim Kardashian uten makeup for Vogue

Naturelementer

Kim og Kanye er kjent for å være veldig spirituelle, og man skal ikke se bort i fra at de har hentet inspirasjon fra nettopp astrologi og andre naturelementer når det kommer til barnenavn.

Winter

Det ryktes lenge at barnet ville født første juledag. Nå kom den lille gutten før tiden allerede lørdag, men ble fortsatt født om vinteren.

LES OGSÅ: Nå kan du shoppe Kim Kardashians designerklær

Og dessuten – Winter West, trenger vi å si noe mer?

Sirius

Superparet tror definitivt at deres første barn, North, er en stjerne, og Nordstjernen er en av de aller mest kjente stjernene i galaksen.

LES OGSÅ: En av disse er årets mest googlede superstjerne

Sirius sies å være den stjernen som skinner sterkest på nattehimmelen, og navnet kommer fra den gammelgreske ordet “Σείριος” som betyr “glødende” og “brennende”.

Retningsnavn

 South

Kim har tidligere uttalt at hun ikke vil gå for et retningsinspirert navn denne gangen, spesielt ikke sør som er lavere enn nord.

LES OGSÅ: 12 Miley Cyrus-antrekk vi aldri glemmer

Nord eller North betyr nemlig “høyeste makt”, noe Kim har uttalt at North er – nemlig hennes og Kanyes høyeste punkt sammen. Når det er sagt benektet også Kim navnet North da hun gikk gravid første gangen. Kanskje har superparet forandret mening igjen?

Easton

Kim uttalte på The Ellen Show tidligere i år at hun likte navnet Easton. I Bibelen representerer Øst eller East Guds lys. Det er i denne retningen solen stiger, og det er et symbol på en ny dag og en ny begynnelse.

LES OGSÅ: Gigi Hadid valgte danske designerfavoritt

I nummerologi er navnet Easton nummer to som assosieres med fred og skjønnhet.

Presidentnavn

Ved prisutdelingen VMA 2014 sa Kanye at han ville stille til president. Kanskje vil han også la seg inspirere av presidentnavn når det kommer til navnevalg? Som for eksempel USAs første president Washington. Eller hva med Kennedy – en perfekt Kardashian-familietradisjon der alle navnene begynner på bokstaven K.

LES OGSÅ: Se nå gjør Kendall Jenner som Kylie

Kreative navn

Kim og Kanye slutter aldri å overraske. Her er noen kreative navn som kanskje blir deres endelige valg?

Wild Wild

Etter at babyen sparket postet Kim på Twitter tidligere i sommer at hun vurderte dette navnet. Rett etterpå sletten hun imidlertid tweeten…

LES OGSÅ: Se bildene fra Chanel-visningen alle snakker om

Nazareth

Tro er viktig for både Kim og Kanye – og dette navnet er både antikk og historisk, selve essensen av spiritualitet og det hellige. Et annet navn i samme kategori er Noel, som er Kims mellomnavn.

LES OGSÅ: H&M x Balmain: Dette mener mote-Norge om samarbeidskolleksjonen

Moteinspirerte navn

Det er vel knapt noen hemmelighet at både Kim og Kanye elsker mote. Kim har blitt en av verdens fremste it-girls, og er gode venner med stjernedesignere som Riccardo Tisci, Olivier Rousteing og Alexander Wang. Og Kanye debuterte som designer under New York Fashion Week.

LES OGSÅ: Yeezy Season 1: Dette mener moteekspertene om kolleksjonen

Balmain

Kim elsker Paris og parisisk mote. Kim og Kanye er dessuten ambassadører for Balmain, og ble sett sammen i motehusets SS15-kampanje. Kreativ direktør Olivier Rousteing er dessuten en nær venn av superparet, og var også gjest i bryllupet deres i Versailles. Også resten av Kardashian-familien har sterke bånd til Balmain – Kendall og Kylie Jenner fronter Balmains nyeste kampanje sammen med andre søskenpar som Gigi og Bella Hadid.

GAP

Litt mindre fashion enn Balmain kanskje, men Kanye jobbet faktisk deltid i denne klesbutikken da var 15. I et intervju med Style.com sa Kanye at han ville bli Gaps svar på Steve Jobs. Han har også tidligere uttalt at han har en romanse med Gap…

Kimye-Kompass-Infographic_NO3