Det nærmer seg jul. Kanskje har du allerede handlet inn alle julegaver – eller så har du ikke kommet i gang? Nå har du sjansen til å vinne årets fineste julegaver fra Becksöndergaard til en du er glad i. 

Det danske merket Becksöndergaard ble startet av Lis Beck og Anna Søndergaard i 2003, og har med deres sterke kjærlighet til farger og den skandinaviske enkeltheten blitt et ikon innenfor moteverden. Sesongens kolleksjon fra Becksöndergaard er inspirert av naturens farger og teksturer samt tradisjonelle håndlagde, etniske materialer i ulike variasjoner kombinert med sterke farger. Blant nøkkelplaggene er silkeskjerf med collager i grønt, rosa og lyseblått mot mørkere toner som kullgrått og sort, vesker i ulike størrelser med skinndetaljer og sesongens must have – hatten.

Har du en mamma du har lyst til å skjemme litt ekstra bort? Fortjener kona, kjæresten eller daten ekstra oppmerksomhet? Eller har du verdens beste venninne? Nominer en som fortjener å vinne denne gavepakken fra Becksöndergaard, og kanskje blir det akkurat du som vinner denne til en du er glad i. Konkurransen foregår på våre Facebook-sider HER.