Gigi Hadid er ett av de hotteste navnene i motebransjen. Nå blir supermodellen og it-girlen ambassadør for Tommy Hilfiger. 

Gigi Hadid er på alles lepper om dagen.Kanskje ikke så rart, for hun har på rekordtid blitt en av verdens mest ettertraktede modeller og it-girls, og har gått på catwalken hos noen av verdens fremste designere og motehus, vært med i kampanjer for blant andre Balenciaga og ikke minst H&M x Balmain-kampanjen sammen med blant andre modellkollega Kendall Jenner.

Vi har også spådd at søstrene Gigi og Bella Hadid er de nye it-jentene som vil ta motetronen fra Kendall og Kylie Jenner.

Egen kolleksjon

Nå er altså it-girlen den nye ambassadøren til amerikanske Tommy Hilfiger. Samarbeidet, som lanseres høsten 2016, er en del av den nye strategien til motehuset, der det satses på å utvikle damekolleksjonen.

LES OGSÅ: Gigi Hadids Insta-innlegg splitter modellverden

Gigi skal designe sin egen kolleksjon sammen med designerne hos Tommy Hilfiger. Kolleksjonen omfatter klær sko, solbriller og klokker, samt en duft, og skal være en refleksjon av Gigis syn på moderne stil i kombinasjon med motehustes varemerke, nemlig den typiske amerikanske stilen.

Tommy Hilfiger: – Den perfekte “Tommy Girl”

– Jeg har kjent Gigi og hennes familie i åresvis og det har vært fantastisk å se hvordan hun har utviklet seg til å bli en av verdens største toppmodeller, og en av vår tids største opinionsledere, sier Tommy Hilfiger i en pressemelding.

LES OGSÅ: Gigi Hadid valgte dansk designerfavoritt

– Gigi har gått visningen vår tidligere og vi er nå veldig begeistret over å videreutvikle vårt samarbeid og lansere henne som ansiktet utad for Tommy Hilfigers dame og duftlinjer. Hun er den perfekte definisjonen av dagens “Tommy Girl” hennes optimistiske og tiltrekkende personlighet i kombinasjon med hennes uanstrengte stil uttrykker selvsikkerhet.

Gigi Hadid: – En drøm som blir virkelighet

– Jeg trodde aldri jeg skulle bli bedt om å designe en egen kolleksjon, og det føles som en drøm som blir virkelighet at Tommy spurte om vi skulle samarbeide, sier Gigi Hadid.

LES OGSÅ: Gigi og Bella Hadids lillebror Anwar går i storesøstrenes modellfotspor

– Jeg elsker merket hans og har vært fan av Hilfiger hele mitt liv. Tommy er den mest ukompliserte og morsomme personene å jobbe med! Jeg har alltid beundret hans merke, både kampanjene og stil. Jeg tror vår kolleksjon vil bli en hyllest til den ikoniske Tommy-livsstilen og mikse unike stiler. Vi vil kombinere plagg som er ordentelig hippie chic med sporty streetwear og plagg som er både tomboy og feminine. Alle kommer til å elske ulike deler av kolleksjonen.

Superstjerner, it-girls og toppmodeller

Tommy Hilfiger er kjent for sine samarbeid med innflytelsesrike kvinner, og tidligere samarbeidspartnere og ambassadører inkluderer Olivia Palermo, Beyoncé, Kate Hudson, Charlotte Gainsbourg, Naomi Campbell, Naomi Watts og Alexa Chung. De siste sesongene er det Suki og Immi Waterhouse og Behati Prinsloo som har definert den moderne “Tommy Girl”. Merket har også en lang liste over supermodeller som har gått visningene, som blant andre Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Izzy Jagger, Georgio May Jagger, Bella Hadid, Binx Walton og Stella Maxvell.

LES OGSÅ: Quiz – hvem i Kardashian/Jenner-familien er du?

gigi-hadid2

TOMMY GIRL: Gigi er den perfekte Tommy Girl, mener Tommy HIlfiger selv. Foto: Tommy Hilfiger.

gigi-hadid

AMBASSADØR: Supermodell og it-girl Gigi Hadid er ny ambassadør for Tommy Hilfiger. Foto: Tommy Hilger.