sponsorplakat-vixen.no

Av over 20 000 nominasjoner fra leserne kom juryen frem til semifinalistene. Nå har leserne stemt sine favorittbloggere videre. Her er finalistene i VIXEN Blog Awards 2015.

Under VIXEN Blog Awards 2015 skal det kåres vinnere i 12 ulike kategorier, i tillegg til Canons egen Canon Fotopris. Se finalistene i Canon Fotopris her. Du kan lese mer om de ulike kategoriene her.

Finalistene i VIXEN Blog Awards 2015

Årets gullpenn

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Gullpenn HER

Casa Kaos

Komikerfrue

StyleConnection

Sophie Elise

Ørjan Burøe

Årets kjendisblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Kjendisblogg HER

Ørjan Burøe

Jenny Skavlan

Linni Meister

Tone Damli

Årets moteblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Moteblogg HER

Camilla Pihl

Espen Hilton

Polliani

Nette Nestea

Lene Orvik

Årets stjerneskudd

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Stjerneskudd HER

Ane Gyllstrøm

Espen Hilton

Funkygine

Ørjan Burøe

Årets beautyblogg

Du kan lese mer omfinalistene i kategorien Årets Beautyblogg HER

Agnes Lovise

Rockstar Charlie

Gil Makeup

Årets bloggbusiness

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Bloggbusiness HER

Camilla Pihl

Caroline Berg Eriksen

Komikerfrue

Sophie Elise

StyleConnection

Årets blogger

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Blogger HER

Caroline Berg Eriksen

Komikerfrue

Pappahjerte

Sophie Elise

Ørjan Burøe

Årets interiørblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Interiørblogg HER

Teglsteinsliv

Anettes hus

Hviit

Moseplassen

Stylizimo

Årets livsstilsblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Livsstilsblogg HER

Caroline Berg Eriksen

Komikerfrue

Sophie Elise

Treningsfrue

Anne Brith

Årets matblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Matblogg HER

Fru Timian

Green Bonanza

Mat på bordet

Anne Brith

Trines matblogg

Folkets favoritt

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Folkets Favoritt HER

Ørjan Burøe

Mamma til Michelle

StyleConnection

Sophie Elise

Komikerfrue

Årets trenings- og helseblogg

Du kan lese mer om finalistene i kategorien Årets Trenings- og helseblogg HER

Caroline Berg Eriksen

Fitfocuse

Fitliving

Funkygine

Treningsfrue

Juryen har valgt å droppe kategoriene Årets Snapchat og Årets Instagram. Juryen mener vurderingen av Snapchat ikke kunne bli grundig nok gjennomført på grunn av manglende analysemuligheter. Instagram ble fjernet som kategori som følge av jevnt over utydelig merking av kommersielt innhold.

Dette er juryen

Juryen i VIXEN Blog Awards 2015 består av fagpersoner, redaktører, journalister og andre mote- og kulturpersonligheter. Du kan lese mer om hvem som sitter i juryen i VIXEN Blog Awards 2105 og hvilke kriterier juryen arbeider etter her.

Merk at kategorien Folkets favoritt er en leserbestemt kategori der leserne nominerer og stemmer frem sine favoritter hele veien fra semifinalister til finalister og vinnere. Du kan stemme frem vinneren av Folkets favoritt HER.

Juryen arbeider etter kriterier som brukeropplevelse herunder førsteinntrykk, design, bilder og tekst både i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold herunder kvalitet, kvantitet, merking av annonser og SEO, engasjement herunder respons både fra leserne og bloggeren selv, samt bruk av sosiale medier.

Det er opp til juryen å kåre vinnerne som presenteres under prisutdelingen 15.januar. Det skjer etter en gjennomgang av både bloggene og bloggernes sosiale konti for å etterstrebe vinnere som både har godt innhold og som holder seg innenfor lovverket. Det kan finnes bloggposter med manglende eller dårlig merking eller annet som strider mot åndsverksloven og/eller markedsføringsloven. Juryen oppfordrer leserne til å melde inn dersom det er noe som bør tas med i juryens vurderingen av finalistene. Du kan sende juryen en mail HER

Slik var VIXEN Blog Awards 2104

Av over 20 000 nominasjoner fant juryen frem til semifinalistene før leserne stemte sine favorittblogger videre til den store finalen og juryen igjen fant frem til vinnerne som ble presentert under prisutdelingen på Christiania Teater i Oslo i januar i år. Christine Dancke ledet showet, og Ida Maria, Maya Vik og Sandra Kolstad underholdt fra scenen. Det ble delt ut priser i hele 17 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets Instagram og den gjeveste av dem alle – Årets blogger. Se toppbloggerne, fashionistaene og kjendisenes antrekk på den røde løperen her, alle vinnerne av VIXEN Blog Awards 2014 her og se filmen og alle bildene fra prisutdelingen her. Du kan også bli med toppbloggerne backstage på stylingvorspiel med L’Oréal, Redken og Urban Decay her, og se bildene fra VIXEN Blog Awards preparty på Hotel Continental her.

LES OGSÅ: Se alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2015 meet & greet