sponsorplakat-vixen.no

Av over 20 000 nominasjoner fra leserne kom juryen frem til semifinalistene. Nå har leserne stemt sine favorittbloggere videre, og du kan se alle finalistene i VIXEN Blog Awards 2015 her.

Det er opp til juryen å velge vinnere, men i kategorien Folkets favoritt er det er du som bestemmer hvem som går av med seieren. Du kan stemme én gang hver tolvte time frem til torsdag 14.januar HER.

Under VIXEN Blog Awards 2015 skal det kåres vinnere i 12 ulike kategorier, i tillegg til Canons egen Canon Fotopris. Se finalistene i Canon Fotopris her. Du kan lese mer om de ulike kategoriene her.

Dette er juryen

Juryen i VIXEN Blog Awards 2015 består av fagpersoner, redaktører, journalister og andre mote- og kulturpersonligheter. Du kan lese mer om hvem som sitter i juryen i VIXEN Blog Awards 2105 og hvilke kriterier juryen arbeider etter her.

Merk at kategorien Folkets favoritt er en leserbestemt kategori der leserne nominerer og stemmer frem sine favoritter hele veien fra semifinalister til finalister og vinnere. Du kan stemme frem vinneren av Folkets favoritt HER.

Juryen arbeider etter kriterier som brukeropplevelse herunder førsteinntrykk, design, bilder og tekst både i forhold til kvalitet og opphavsrett, innhold herunder kvalitet, kvantitet, merking av annonser og SEO, engasjement herunder respons både fra leserne og bloggeren selv, samt bruk av sosiale medier.

Det er opp til juryen å kåre vinnerne som presenteres under prisutdelingen 15.januar. Det skjer etter en gjennomgang av både bloggene og bloggernes sosiale konti for å etterstrebe vinnere som både har godt innhold og som holder seg innenfor lovverket. Det kan finnes bloggposter med manglende eller dårlig merking eller annet som strider mot åndsverksloven og/eller markedsføringsloven. Juryen oppfordrer leserne til å melde inn dersom det er noe som bør tas med i juryens vurderingen av finalistene. Du kan sende juryen en mail HER

Slik var VIXEN Blog Awards 2104

Av over 20 000 nominasjoner fant juryen frem til semifinalistene før leserne stemte sine favorittblogger videre til den store finalen og juryen igjen fant frem til vinnerne som ble presentert under prisutdelingen på Christiania Teater i Oslo i januar i år. Christine Dancke ledet showet, og Ida Maria, Maya Vik og Sandra Kolstad underholdt fra scenen. Det ble delt ut priser i hele 17 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets Instagram og den gjeveste av dem alle – Årets blogger. Se toppbloggerne, fashionistaene og kjendisenes antrekk på den røde løperen her, alle vinnerne av VIXEN Blog Awards 2014 her og se filmen og alle bildene fra prisutdelingen her. Du kan også bli med toppbloggerne backstage på stylingvorspiel med L’Oréal, Redken og Urban Decay her, og se bildene fra VIXEN Blog Awards preparty på Hotel Continental her.