Av over 20 000 nominasjoner fra leserne kom juryen frem til semifinalistene. Nå har leserne stemt sine favorittbloggere videre, og vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 er kåret. Se hvem som ble Folkets favoritt her. 

En rekke toppbloggere startet kvelden på stylingvorspiel hos L’Oréal der de fikk makeup og styling av stylister fra Redken og makeupartister fra NYX før de ankom den røde løperen på Hotel Continental. Se alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2015 her.

Katarina Flatland ledet showet fra scenen, og det ble delt ut priser i 12 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets bloggbuiness, Årets gullpenn – og selvfølgelig den gjeveste av dem alle, Årets blogger. Hvilke kriterier som ligger til grunn for de ulike kategoriene kan lese mer om her. Se også alle vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 her.

I kategorien Folkets favoritt er det leserne som bestemmer hele veien fra nominering til vinner. Det var Sophie Elise som stakk av med seieren i kategorien Folkets favoritt. Hun ble også kåret til Årets blogger. Se hva Sophie Elise tenker om bloggprisene her.

– Blant vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 er både toppbloggere som vi kjenner godt til fra før, samt spennende nykommere som er blant de nye stjerneskuddene på blogghimmelen. Vi gratulerer alle vinnerne i VIXEN Blog Awards, og vil takke både leserene som har stemt sine favorittbloggere helt til topps og juryen som har gjort en kjempejobb, sier VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.