Den danske bloggeren Trine Kjær bak bloggen Trine’s Wardrobe lanserer sin hudpleielinje Trine’s Wardrobe Care i Norge. – Naturlig er skjønnhet for meg, forteller toppbloggeren til VIXEN.

LES OGSÅ: 7 danske motebloggere du bør følge

I fjor slapp den danske toppbloggeren sin egen skokolleksjon for Bianco. Se hva Trine Kjær fortalte VIXEN om inspirasjonen bak kolleksjon, stylingtips og hva det vil si å være en av Danmarks aller største motebloggere.

Blogger, stylist og it-girl

Trine Kjær er kvinnen bak en av Danmarks største og mest toneangivende moteblogger Trine’s Wardrobe, i tillegg til å være både stylist og it-girl. Nå lanseres hennes populære hudpleielinje i Norge, fire år etter at den først ble introdusert på det danske markedet.

LES OGSÅ: Ser du hva som er så spesielt med toppbloggernes antrekk?

– Det er med stor glede og stolthet at jeg nå endelig kan presentere min produktlinje Trine’s Wardrobe Care i Norge. At det samtidig er syv år siden at jeg i min første leilighet en kveld fikk ideen til å starte bloggen Trine’s Wardrobe gjør det enda mer fantastisk, sier Trine.

– Manglet i markedet

– Trine’s Wardrobe Care oppstod fordi jeg synes det manglet skjønnhetsprodukter på markedet som var effektive, rene og som så flotte ut på badehyllen uten å ruinere bankkontoen, forteller Trine om hudpleielinjen som består av produkt til ansikt og kropp.

Alle produktene er utviklet av Trine selv og produsert i Danmark, og er uten parabener.

LES OGSÅ: Derfor er Ganni det nye trendmerket

– Jeg er ikke frelst, og synes at kroppen gjerne kan være velduftende når man smører den inn. Men jeg synes ikke det er noen grunn til at for eksempel ansiktskremen min skal være fyllt med duft.

Effektive, rene og rimelige

Hva var det viktigste for deg når du lanserte din egen hudpleielinje?

– Jeg har fått mange spørsmål på bloggen om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker, og jeg synes det har vært vanskelig å anbefale noe fordi hudpleie gjernes deles inn i to kategorier; godt og dyrt eller dårlig og billig. Jeg ville lage produkter som både er effektive, rene og rimelige. Unge kvinner vil jo gjerne også ha produktene stående fremme på badehyllen, så utseende teller også.

LES OGSÅ: Se kjendissøstrene som eier sosiale medier

Hvilke av produktene er din favoritt?

– Det er som å velge i mellom sine barn! Men øyenkremen er mitt go to-produkt. Den kjøler ned huden under øynene og gjør de mindre hovne. Ansiktskremen bruker jeg morgen og kveld, og body misten gir en glød som er perfekt til både hverdags og fest.

LES OGSÅ: Derfor er denne Dolce & Gabbana-kolleksjonen så viktig

– Skjønnhet er å være seg selv

Hva er skjønnhet for deg?

– Naturlig er skjønnhet for meg! Jeg bruker nesten aldri makeup, og jeg synes at skjønnhet er å være seg selv. Man kommer langt med bare å børste håret. Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen.

LES OGSÅ: Karlie Kloss er Topshops nye ansikt utad

Hva er hemmeligheten bak vakker hud?

– Det viktigste er å rense ansiktet hver kveld. Aldri sov med sminke på! Ellers er nok kjærlighet, søvn og vann viktig. Man bør ha en rutine for holde huden ved like hver eneste dag – man skal jo ha den resten av livet!

LES OGSÅ: Hun er Redkens nye muse

Hvem er dine største forbilder når det kommer til skjønnhet og velvære? 

– Jeg husker jeg leste et portrett av Elizabeth Arden. Hun kom til New York tomhendt og endte opp med å lage hudpleie helt på egenhånd. Hun er virkelig en av verdens mest inspirerende kvinner. Når det kommer til både klær, makeup og skjønnhet blir jeg gjerne inspirert av nettopp kvinner som lager en stor virksomheter ut av en enkel idé.

Trend

Bloggsamarbeid har lenge vært i vinden. Camilla Pihl har gjort suksess med sine skokolleksjoner for Bianco og smykkekolleksjoner for David Andersen, Janka Polliani har designet en rekke skokolleksjoner for Sapatos, mens motejournalist og og tidligere blogger Celine Aagaard blant annet har designet sneakers for det italienske mothuset Superga samme med bloggkollegaer Caroline Blomst og Pernille Teisbæk. Kristin Gjelsvik bak bloggen Styleconnection gjør suksess med sin egen kleskolleksjon og nettbutikk og Lene Orvik er aktuell med sin egen limited edition skokolleksjon, Se flere bloggsamarbeid vi aldri glemmer her.

Trine’s Wardrobe Care er i butikk, og forhandles eksklusivt hos YME på Paleet i Oslo.

HUDPLEIE: Blogger Trine Kjær lanserer sin Trine's Wardrobe Care i Norge. Foto: Leverandøren.

HUDPLEIE: Blogger Trine Kjær lanserer sin Trine’s Wardrobe Care i Norge. Foto: Leverandøren.