sponsorplakat-vixen.no

Av rekordmange 20 000 nominasjoner fant juryen frem til semifinalistene før leserne igjen stemte sine favorittbloggere videre til den store finalen og juryen kom frem til vinnerne som ble presentert under prisutdelingen VIXEN Blog Awards 2015 på Hotel Continental fredag kveld. Lurer du på hvem som sitter i juryen kan du bli bedre kjent med jurymedlemmene her.

Katarina Flatland ledet showet fra scenen, og det ble delt ut priser i 12 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets bloggbuiness, Årets gullpenn – og selvfølgelig den gjeveste av dem alle, Årets blogger. Hvilke kriterier som ligger til grunn for de ulike kategoriene kan lese mer om her.

Se alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2015 her.

LES OGSÅ: Sophie Elise om bloggprisen: – Det føles helt sykt

– Blant vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 er både toppbloggere som vi kjenner godt til fra før, samt spennende nykommere som er blant de nye stjerneskuddene på blogghimmelen. Vi gratulerer alle vinnerne i VIXEN Blog Awards, og vil takke både leserene som har stemt sine favorittbloggere helt til topps og juryen som har gjort en kjempejobb, sier VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015:

Årets gullpenn

Casa Kaos

Årets kjendisblogg

Jenny Skavlan

Årets moteblogg

Nette Nestea

Årets stjerneskudd

Ørjan Burøe

Årets skjønnhetsblogg

Agnes Lovise

Årets bloggbusiness

Camilla Pihl

Årets blogger

Sophie Elise

Folkets favoritt

Sophie Elise

Årets interiørblogg

Hviit

Årets livsstilsblogg

Caroline Berg Eriksen

Årets matblogg

Mat på bordet

Årets trenings- og helseblogg

 Funkygine