Fredag kveld feiret bloggerne seg selv under VIXEN Blog Awards 2015. Kveldens store vinner ble Sophie Elise Isachsen (21) som hentet hjem prisene i kategoriene Folkets favoritt og Årets blogger.

Elsker du som oss bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på YouTube6 norske treningsbloggere du bør følge5 norske beautybloggere du bør følge6 norske kjendisbloggere du bør følge8 norske interiørbloggere du bør følge og 5 norske bloggnykommere vi elsker.

Styleconnection: – Hun er den tøffeste bloggeren i Norge

Norges kanskje mest kjente og omtalte blogger er Sophie Elise Isachsen som blogger på bloggen med samme navn.

Til tross for sin unge alder har hun sluppet to singler, deltatt i fire sesonger av TV 2 Livsstil-programmet Bloggerne, vært forsidepike for FHM og ikke minst fått massiv oppmerksomhet i media. I november i fjor ble hun kåret til Årets blogger under Se & Hørs kjendisgalla, og kort tid etter til Norges mektigste mediekvinne av Medier24.

– Hadde ikke Sophie Elise aka SuperSophie som jeg kaller henne, stukket av med seieren, hadde jeg sendt inn en klage. Hun er den tøffeste bloggeren i Norge, hun er modig, sterk og dyktig, og jeg hyller hennes pågangsmot og drive. Nå håper jeg at hun stikker av med samme tittel på VIXEN Blog Awards også – ingen over, ingen ved siden, sa toppblogger Kristin Gjelsvik bak bloggen Styleconnection til VIXEN da Sophie Elise vant Årets blogger under kjendisgallaen

Sophie Elise: – Jeg er i sjokk

Under VIXEN Blog Awards 2015 var hun finalist i fem ulike kategorier, og hentet hjem seieren i kategoriene Folkets favoritt og Årets blogger.

Hvordan føles det å endelig ha kapret ikke bare en, men to priser under VIXEN Blog Awards?

– Det føles helt sykt, men jeg har ikke helt inset det enda. Jeg er ganske sjokkert faktisk, sier Sophie Elise til VIXEN.

LES OGSÅ: Toppbloggerne tipser: – Dette er våre bloggfavoritter

I 2015 fikk du din første bloggpris, Årets blogger, under kjendisgallaen og ble kåret til den mektigste kvinnen i norske medier, hva tenker du om det?

– Det er veldig gøy å få så prestisjeetunge priser, og det er absolutt ikke noe jeg tar for gitt. Jeg skjønner hvor viktig og stort det er, og jeg setter veldig pris på det, men jeg er bare litt i sjokk akkurat nå.

LES OGSÅ: 6 kjendisbloggere du bør følge

Hva er dine planer for bloggen fremover?

– Jeg vet ikke, for jeg tar bloggingen dag for dag. Jeg vil ikke miste den dagbokfølelsen og planlegge fremover hva som skjer med den.

Hvem inspirerer deg mest?

– Leserne mine! For den dialogen vi har, og jeg får høre så mange historier. Inspirerende og sterke historier som gjør mye med perspektivet mitt på ting, men også med motivasjonen min til å gjøre bra ting for unge mennesker.

LES OGSÅ: Pappahjerte om Bloggerne: – Spennende, skummelt, fantastisk og forferdelig

Hva er dine mål fremover?

– Med bloggen har jeg egentlig ingen mål, jeg fortsetter å gjøre sånn som jeg gjør og fortsatt satse på at det er gøy. Med livet så er det å være lykkelig og ta vare på meg selv.

VIXEN Blog Awards 2015

Katarina Flatland ledet showet fra scenen fredag, og det ble delt ut priser i 12 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets bloggbuiness, Årets gullpenn – og selvfølgelig den gjeveste av dem alle, Årets blogger. Hvilke kriterier som ligger til grunn for de ulike kategoriene kan lese mer om her.

Canon delte også ut sin egen pris Canon Fotopris – hvem som stakk av med seieren kan du lese her.

– Blant vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 er både toppbloggere som vi kjenner godt til fra før, samt spennende nykommere som er blant de nye stjerneskuddene på blogghimmelen. Vi gratulerer alle vinnerne i VIXEN Blog Awards, og vil takke både leserene som har stemt sine favorittbloggere helt til topps og juryen som har gjort en kjempejobb, sier VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Se alle vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 her.