Det er vel knapt noen overraskelse at danskene får det til på motefronten. Men Designers Remix har ekstra grunn til å feire. Nå er nemlig it-girl Gigi Hadid igjen spottet i klær fra det danske trendmerket. 

LES OGSÅ: 6 danske motemerket du bør kjenne til

I Vogue

Det var under Paris Couture Week at Gigi Hadid ble spottet i en kjole fra Designer Remix’ Prespring 16-kolleksjon.

– I takt med at markedet i USA vokser ekstremt raskt på nåværende tidspunkt, hjelper det helt klart å se store it-girls som Gigi Hadid, Kendall Jenner, Zendaya og Jessica Alba i Designers Remix (…) Det at vi av og til er så heldige å få se plaggene våre på disse jentene merker vi naturligvis på både salgstall og interessen for merket, sier Jakob Gjørtsvang Lauridsen, Head of PR for Designers Remix til VIXEN.

LES OGSÅ: Dette klesmerket setter Norge på motekartet

Gigis danske designflørt gikk heller ikke Vogue hus forbi.

– I dag våknet jeg opp til en artikkel om Gigi Hadid i Designers Remix på Vogue. Det er helt fantastisk. At Vogue har snappet opp hvilket merke hun har på seg, og finner det relevant å nevne oss gjør meg glad, sier Lauridsen.

Ikke første gang

Da Kendall Jenner feiret bursdagen sin i fjor høst, var supermodell og it-girl Gigi Hadid blant gjestene. Også da valgte hun dansk design som en del av bursdagsantrekket, og ble spottet i en hvit bluse fra Designers Remix.

LES OGSÅ: Gigi Hadids Insta-innlegg splitter modellverden

…og Kendall Jenner

Under Paris Fashion Week i fjor valgte også supermodell og it-girl Kendall Jenner dansk mote, og mellom visninger ble hun spottet i en jakke fra Designers Remix’ høst- og vinterkolleksjon. Den hadde hun stylet med lyse jeans, en enkel hvit t-skjorte, plattformsko og mørke solbriller.

LES OGSÅ: Ruth Bell er modellen alle snakker om – se hvorfor her

– Vi er veldig begeistret for å se en så stor stjerne som Kendall Jenner i Designers Remix. Hun er en veldig vakker ung kvinne med en sterk sans for mote og styling. Kendall Jenner er også et navn som er på alles lepper for tiden, så vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre person eller timing akkurat nå. Vi er veldig takknemlige, sa Lauridsen til VIXEN.

– Setter skandinavisk mote på kartet

– At disse it-girlsene bruker klærne gjør merket hottere enn noensinne. De har mange fans og når et bredt publikum, mener innkjøpssjef ved Høyer Eger og moteblogger Annabel Rosendahl.

– Det setter også skandinavisk mote på kartet, og hjelper selvsagt merket med å etablere seg i USA og resten av verden. Når noe blir stort i utlandet fører det dessuten til en enda større hype hjemme i Norge.

Gigi Hadid

I DANSK DESIGN: Gigi Hadid valgte dansk design under Paris Couture Week. Foto: EPS.

gigi-hadid-designers-remix

DANSK DESIGN: Gigi Hadid valgte danske Designers Remix på Kendall Jenners bursdagsfest tidligere denne måneden. Foto: @designersremix via Instagram.

kendall-jenner

KENDALL JENNER: Modell og it-girl Kendall Jenner valgte dansk design under Paris Fashion Week. Foto: @designersremix/Instagram.

kendall-jenner-designer-remix

KENDALL JENNER: Modell og it-girl Kendall Jenner valgte dansk design under Paris Fashion Week. Foto: @designersremix/Instagram.