I fjor lanserte Caroline Berg Eriksen sin første veskekolleksjon i samarbeid med det danske motemerket Adax. Nå utvider toppbloggeren og VIXEN Blog Awards-vinneren kolleksjonen, og du kan vinne den nye vesken. 

Inspirert av egen stil

I samarbeid med Adax-designer Naja Silfen designet Caroline Berg Eriksen sin første veskekolleksjon i fjor.

Kolleksjonen er inspirert av toppbloggerens eget univers med fokus på detaljer og tidløshet.

– I forhold til designet har jeg latt meg inspirere av min egen stil. Jeg ønsket å lage noe som var hundre prosent meg, som jeg kan se meg selv bruke hver eneste dag til alt – i alle situasjoner, sa Caroline.

Farmors veske

Veskekolleksjonen bestod av fem modeller. Denne våren kommer enda en modell i kolleksjonen, i tillegg til at alle veskene lanseres i en ny gråfarge.

Vesken Berit er en mindre variant av Caroline-vesken fra den opprinnelige kolleksjonen, og er oppkalt etter toppbloggerens farmor. Farmoren har alltid vært en person som har hatt vesken i umiddelbar nærhet, og da Caroline var liten var den i tillegg alltid proppet full av tyggiser og pastiller. Etter gode minner i barndommen var det naturlig å oppkalle nettopp denne vesken etter henne.

Nå kan du vinne den nye Berit-vesken fra Caroline Berg Eriksens veskekolleksjon for Adax. Alt du trenger å gjøre er å svare rett på følgende spørsmål: Hvem er den nye Berit-vesken oppkalt etter? Merk at konkurransen foregår på våre Facebook-sider. Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 14.februar.