Lissie elsker Norge og Norge elsker Lissie! Lissie selger ut konserter over hele verden, og er en favoritt på festivalscenen. Nå er hun bekreftet til Rockefellers 30-årsjubileum på Sentrum Scene 21. februar, og du kan vinne konsertbilletter til deg og en venn. Se hvordan du kan bli med i konkurransen her. 

Debutalbumet til Lissie, Catching A Tiger, fra 2010 gjorde braksuksess. Siden har det gått slag i slag for jenta med den store stemmen, og hun ble raskt en syndling blant både publikum og presse med en blanding av 70-tallsinspirert country, folk og vestkystrock. Det siste albumet Back To Forever fra 2014 produserte hitsinglene Shameless og Further Away (Romance Police).

Lissie har endelig ny musikk på vei. Singelen Don’t You Give Up On Me kom 30. november i fjor, og 12. februar venter et nytt album My Wild West.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av konsertbilletter til Lissie på Sentrum Scene 21. februar til deg og en venn, er å legge igjen en kommentar der du skriver “Ja, jeg vil se Lissie på Sentrum Scene”. Vinneren vil bli annonsert fredag 19. februar. NB! 18 år leg. Konkurransen foregår på våre Facebook-sider HER.