I fjor ble det kjent at makeupmerket Urban Decay gjør sitt første designersamarbeid med artist og i-girl Gwen Stefani. Nå er hele kolleksjon her.

Trodde du øyenskyggepaletten vi omtalte før jul var det eneste produktet fra samarbeidet mellom Gwen Stefani og Urban Decay? Da må du tro om igjen. Det var nemlig bare en teaser på kolleksjonen som nå lanseres.

I alt er det fem produkter i kolleksjonen som, i tillegg til øyenskyggepaletten som ble sluppet før jul, består av Blush Palette med seks nyanser med blush, solpudder og highligher, leppestift i åtte ulike nyanser, liplineren 24/7 Glide-on Lip Pencil i seks ulike nyanser og øyenbrynskittet Brow Box. Se alle produktene på bildene under.

Blogg-snakkis

Det var stor oppstandelse da det populære amerikanske makeupmerket Urban Decay ble lansert i Norge i fjor i forbindelse med VIXEN Blog Awards 2014, og sosiale medier kokte over da lanseringen av en ny palett i den populære Naked-serien ble kjent.

I fjor var også året da Urban Decay lanserte sitt første designersamarbeid med Gwen Stefani, og resultatet er en supereksklusiv kolleksjon alle beautybloggerne snakker om.

– Jeg digger Gwen Stefani og hun gjør alltid et sterkt uttrykk med sminken sin, så jeg tror det er et veldig passende samarbeid for Urban Decay. Jeg tror paletten har et stort potensiale, men da kanskje mer hos de som er spesielt interessert i sminke. Paletten har et nydelig utvalg av tolv nøytrale farger sammen med noen farger som stikker seg ut. På grunn av de tre litt dristige fargene tror jeg kanskje at de fleste vil gå for en mer nøytral palett fra Naked-serien, sa beautyblogger Emilie Tømmerberg til VIXEN.

Gwen Stefani: – Jeg elsker sminke

Grunnleggeren av Urban Decay Wende Zomnir og Gwen Stefani møttes i begynnelsen av sine respektive karrierer, og fortsatte å beundre hverandres arbeid gjennom årenes løp. Slik som Gwen Stefani utfordret det tradisjonelle synet på kvinners rolle i musikkbransjen, ønsket Zomnir å ta et oppgjør med det hun mente var trauste prinsippet i skjønnhetsmarkedet.

LES OGSÅ: Kim og Khloé Kardashian avslører sine skjønnhetsfavoritter

– Når Urban Decay kom til meg for å samarbeide synes jeg med en gang det var en perfekt match. Måten de bygget opp firmaet sitt på er veldig lik min estetiske tilnærming. Det handler om hvordan man uttrykker seg, å være lidenskapelig og klar rundt sin visjon og hvem du er. Jeg elsker at de feirer sterke kvinner, og at de går ut av boksen på en kreativ måte. Alle i mitt liv vet at jeg elsker sminke. Fra en veldig tidlig alder var det en artistisk lidenskap for meg. Jeg pleide faktisk å være makeupartist. Jeg elsker å bruke sminke fordi det lar meg uttrykke meg på mange forskjellige måter. Det er min krigsmaling, sa Gwen Stefani om samarbeidet da det ble lansert i fjor.

Skjønnhetsekspert: – En hit

Skjønnhetsansvarlig i Side 2, Ida Klokk Larsen spådde at samarbeidet med Urban Decay og Gwen Stefani vil bli en stor hit.

– Gwen Stefani er et skjønnhetsikon, så det er ikke overraskende at dette samarbeidet har fått mye buzz, spesielt i utlandet. Jeg har tro på at denne paletten vil slå like godt an som de andre UB-pallettene, og jeg ser at det allerede står tusenvis på venteliste. Jeg liker at de har mikset nydelige nude-nyanser med sprekere farger som blått og lilla, og at paletten i tillegg inkluderer en perfekt glitrende gulltone, sa Ida til VIXEN.

ØYENBRYNSKIT: Brow Box med minipinsett, børster, skygge og voks. Veil pris kr 310

ØYENBRYNSKIT: Brow Box med minipinsett, børster, skygge og voks. Veil pris kr 310

BLUSH: Blush Palette med fargene Cherry, Easy, Angel, Lo-fi, Hush og OC. Veil pris kr 445.

BLUSH: Blush Palette med fargene Cherry, Easy, Angel, Lo-fi, Hush og OC. Veil pris kr 445.

LIPLINER: 24/7 Glide-On Lip Pencil i samme nyanser som leppestiften Veil pris kr 170.

LIPLINER: 24/7 Glide-On Lip Pencil i samme nyanser som leppestiften Veil pris kr 170.

LEPPESTIFT; Lipstick i fargene Ex-girlfriend, Firebird, 714, Rock steady, Spiderweb, Wonderland, Phone Call og Plaid. Veil pris kr 185.

LEPPESTIFT; Lipstick i fargene Ex-girlfriend, Firebird, 714, Rock steady, Spiderweb, Wonderland, Phone Call og Plaid. Veil pris kr 185.