Ting går bra for Oslo-rapperen Philip Emilio om dagen – førstesingelen Bi$a gikk inn som nummer 1 på Spotify Viral 50 Norway og han opptrer på X-Games neste uke – si velkommen til Norges nye R&B-hunk.

LES OGSÅ: Karpe Diem avslører sitt hemmelige prosjekt

Norsk musikk er i vinden om dagen og vi har snakket med Julie Bergan som legger alt hun har i musikken, Mariann Thomassen som endelig har sluppet album som soloartist, hvorfor Astrid S er den nye it-jenta og rapperen Izabell – som setter musikken foran alt.

Faller på plass

Han er medlem av rapkollektivet B.A.W.S og selvsagt kompis med Nora Collective-kollegaene Arif og Unge Ferrari, men endelig er det Philip Emilio sin tur til å skinne. Den 25 år gamle Oslo-gutten er en miks av hiphop, R&B og rap – og er kjent for sin melodiøse tilnærming til tekst og flyt. Etter lang tid i musikkbransjen, faller endelig brikkene på plass for hiphoperen.

Du har holdt på med musikk en stund, hvordan er det nå å gi ut musikk under et så stort selskap som Sony? 

– Jeg føler at det fungerer veldig bra og det er fint å ha en slik støtte bak seg når vi gir ut musikken. Jeg lærer stadig nye ting, det er positive folk og det føles riktig, sier Philip Emilio til VIXEN.

Han har spilt på en utsolgt Sentrum Scene sammen med Arif, var support for et utsolgt Parkteatret med Anderson.Paak og opptrer på X-Games neste uke. Og på toppen av det hele ble debutsingelen, Bi$a, Ukens Single på Spotify. Med stikkord som førsteplass og utsolgt ser ting ut til å gå bra for Oslo-rapperen Philip Emilio.

LES OGSÅ: Disse norske gutta må du følge på Instagram

– Det føles som ting begynner å falle på plass. Jeg kan enkelt og greit si at jeg er veldig glad for slik respons og det varmer!

Ny singel

Den nye singelen, Skamløs, ble lansert på fredag og er basert på egne erfaringer.

– Skamløs handler om hvordan en kvinne jeg beundrer viser meg hvordan å se positivt på livet. Ikke overtenke og rett og slett smile – inspirasjon fra egne erfaringer, sier Philip Emilio om den nye singelen.

– Alt og ingenting

Hvordan vil du beskrive musikken din?

– Jeg lager egentlig bare det jeg selv vil høre, noe jeg føler ikke er der fra før.

Til daglig jobber Philip Emilio på it-butikken Høyer på Eger i Oslo. Mote er en del av hverdagen hans, men det er fremdeles musikken hovedfokuset står på.

– Jeg går i det jeg er komfortabel med, er fan av silhuett først og fremst, farger deretter. Bruker lite farger må jeg adde – ting endrer seg jo også over tid.

LES OGSÅ: Dette er Sandra Lyng-bildet alle snakker om

Hva har mote og stil å si for deg som artist? 

– Alt og ingenting. Jeg bare går i det jeg liker og det føler jeg representerer meg som artist helt perfekt. For uansett hva så kommer jeg alltid til å gjøre det jeg selv vil.

Hvilke merker er favorittene? 

– Det varierer masse. Kan digge hva som helst, men favoritt nå om dagen er Fear of God.

Og om responsen på Skamløs blir like god som Bi$a, har Philip Emilio mye å glede seg til – han tar derimot alt med knusende ro.

– Flere kule låter og opptredener – brikkene vil falle på plass litt etter litt, sier Philip Emilio om hva vi kan forvente videre.

Det er med andre ord bare å følge med videre, enn så lenge kan du sjekke ut singelen Skamløs her.

LES OGSÅ: Nå er Kanyes it-sko tilbake