Det er ikke bare i mote at designersamarbeid er i vinden. Nå annonserer Lancôme et sminkesamarbeid med Sonia Rykiel.

LES OGSÅ: Nå er hele Gwen Stefani for Urban Decay-kolleksjon her

Den franske arven

Maison Lancôme er henrykte over å annonsere et samarbeid med Sonia Rykiel for sminkekolleksjonen for høst 2016, heter det i en pressemelding.

Assosiert med fransk arv og en delt visjon for levende og liberal femininitet har de to franske husene designet en sminkekolleksjon full av farger inspirert av Saint-Germain-des-Prés, fødestedet til motehuset Sonia Rykiel.

– I Lancôme ser jeg den frie og frydefulle Rykiel-kvinnen ta sine segne valg, sier Julie de Libran, Kreativ Direktør for Sonia Rykiel.

LES OGSÅ: Nå utvider H&M skjønnhetslinjen sin

“Saint-Germain spirit”

– En skjønnhet som er noen ganger naturlig, noen ganger sofistikert, men som aldri må velge. Sonia Rykiel og Lancôme deler en moderne visjon av femininitet som jeg tror apellerer til dagens kvinner, sier de Libran.

LES OGSÅ: Hun er Chanels nye ansikt utad

Det tror også Francoise Lehmann, Administrerende Direktør for Lancôme International:

– Sonia Rykiel er den ultimate utgaven av en Parisian. En kvinne som dyrker sin frydefulle frihet og nekter å måtte velge mellom dybde eller letthet, en kvinne som er både forførende og forelsket. Det er “Saint-Germain spirit”, ideen om å være lykkelig i ens eget bilde, aktivt konstruert hver eneste dag.

Designersamarbeid

Det er ikke første gang Lancôme gjør et designersamarbeid. Det franske huset er kjent for sine samarbeid med personligheter fra både mote- og kunstverden som for eksempel toppdesignere som Jason Wu, Alber Elbaz og nå sist Anthony Vaccarello.

LES OGSÅ: Toppblogger Trine Kjær: – Skjønnhet er å være seg selv

Sonia Rykiel x Lancôme-kolleksjonen kommer i et begrenset opplag, og er tilgjengelig fra begynnelsen av august 2016.