Designer Nina Jarebrink slipper sin nye lookbook. Med seg som sin partner in crime har hun blogger Linnéa Myhre. Se bildene her. 

Svensk-norske Nina har tidligere sesonger skutt sine lookbooks i Stockholm og Paris, men har denne sesongen valgt å komme hjem. Med seg som muse og modell har hun blogger og forfatter Linnéa Myhre.

“Jeg valgte Linnéa fordi jeg synes hun er den perfekte blandingen av beauty and brains. I tillegg har hun en sterk personlighet og står for det hun tror på. Det er selvsagt en fordel at hun elsker Nina Jarebrink. Også er hun min hemmelige tvillingsøster – vi er nemlig født på samme dag,” sier Nina til VIXEN. 

Nina Jarebrinks AW16-kolleksjon er preget av materialer som velur, fuskepels, imitasjoner av tropisk skinn, og fargene som dominerer er grønt, blått, rødt og lilla. Selv beskriver designeren kolleksjonen som dramatisk, glamorøs og sexy.

“Jarebrink-kvinnen denne sesongen er ikke redd for mørket, istedet omfavner hun det og gjør det til sin egen magiske verden”.

“Hun er en eventyrlysten kvinne som omfavner alt som livet har å by på, mens hun reiser jorden rundt med sin store kjærlighet og sverger til ordtaket; Hva solen er for blomster, er smilet for menneskeheten,” sa Nina til VIXEN om sin SS16-kolleksjon.

 

Nina Jarebrink

Nina Jarebrink

Nina Jarebrink