Hvem har vel ikke drømt om å se ut som David Beckham? Vel, det kan du kanskje nå når den tidligere fotballspilleren og moteikonet lanserer sin egen hudpleielinje (mens kona lanserer makeuplinje).

LES OGSÅ: Se bildene fra Diesels Tokyo-eventyr

I dag kom nyheten om fellesprosjektet Seven Global med blant andre David Beckham som skal utvikle hudpleieprodukter for menn Sortimentet består av både hudpleie og daglige barberingsprodukter.

LES OGSÅ: Weekday om sommerkolleksjonen: – Vi ser ikke etter trender

Som en del av samarbeidet blir Beckham Biotherm Hommes første globale ambassadør.

– Jeg gleder meg til å jobbe med Biotherm Homme fremover. Jeg har tenkt på å utvikle en hudpleieserie i lang tid, og det var først da jeg snakket med Biotherm at det hele tok form. De er like ambisiøse som jeg er, og vi ser frem til å vise dere fruktene av samarbeidet vårt snart, sier Beckham i en pressemelding. 

BONUS: Se hva Becks tenker om det å være en gentleman her: