Designersamarbeid er i vinden, og nå går Urban og Arkaiv sammen med Hummel om en kolleksjon. Se bildene fra samarbeidet her. 

LES OGSÅ: Se bildene fra Filippa Ks nyeste designersamarbeid

Det norske merket Arkaiv er etablert og utviklet av Urban. Nå inngår de et samarbeid med den danske sportsgiganten Hummel, og lanserer kolleksjonen Hummel X Arkaiv. Herrekolleksjonen, som også kan brukes av jenter, består av totalt 12 plagg for det norske markedet og inkluderer tracksuits, t-shirts, crew necks, hettejakker, shorts og bukser.

“Dette har vært en spennende mulighet til å forene den lange historien og arven innen sportswear som Hummel representerer med vår tilnærming til fashion og på denne måten skape noe unikt sammen, med røtter i begge merkevarene, sier Carl Henrik Hallén, design manager i Urban.

LES OGSÅ: Sandro og Superga med vårens it-sko?

Kolleksjonen er tilgjengelig i Urban-butikker over hele landet og online på urbanshop.no. Priser fra kr 399 til 899.

Hummel x Arkiv from ANTI on Vimeo.

Urban Urban Urban Urban Urban

ARKAIV X HUMMEL: Arkaiv og Urban lanserer samarbeidskolleksjon med danske Hummel. Foto: Urban.

ARKAIV X HUMMEL: Arkaiv og Urban lanserer samarbeidskolleksjon med danske Hummel. Foto: Urban.