Glossybox er merket som leverer månedlige esker med skjønnhetsprodukter hver måned. Nå lanserer de egen kolleksjon i samarbeid med artist og blogger Tone Damli.

LES OGSÅ: Nathalie Helgerud er ny ambassadør for DNA

Det er ingen tvil om at artist og blogger Tone Damli er en inspirerende dame, og kan ikke minst skilte med å være blant de hotteste damene på Google. Hennes skjønnhetsfavoritter kommer i den spesialdesignede esken Every Summer Has a Story, med produkter som skal reflekterer Tone selv og det hun forbinder med sommer.

– Glossybox er en spennende glede i hverdagen der du får en eske på døra med herlige produkter som du får teste ut. Så det blir en liten lykke i hverdagen. Jeg elsker å supplere og prøve nye ting som jeg har fått anbefalt og synes at sminke er veldig gøy! Inspirasjonen bak denne esken er sommer, strand, sol og sjø! Det er det jeg tenker på når jeg tenker på sommeren. Eskens farger får man skikkelig solfølelse av og jeg tror at de fleste jenter setter pris på den gløden sommeren gir oss, sier Tone i en pressemelding. 

LES OGSÅ: CLMD og M.A.M.B Oslo lanserer kleskolleksjon

– Vi er stolte av å presentere vårt aller første samarbeid med en kjent norsk personlighet, og vi synes virkelig at Tone er en perfekt kvinne for å fronte Glossybox og vårt produkt, sier administrerende direktør i Glossybox, Victoria Senkpiel, i en pressemelding.

Bildene til kampanjen er tatt av motefotograf Truls Qvale, som også sto bak bildene til Celine Aagaards kampanje for Burberry og det norske merket IBEN, som viste under moteuken tidligere i år.

– Vi har utviklet hele konseptet sammen med Tone, som inneholder alt det herlige ved den nordiske sommeren i én eske. Produktene i esken reflekterer også dette og er perfekt for late dager på stranden og hytta, men gjør deg også klar for sommerens festligheter med en lekker look.

LES OGSÅ: Blogger Linnéa Myhre er Nina Jarebrinks nye muse

Sommerinspirert: Tone Damli med egendesignet Glossybox. Foto: Truls Qvale

Sommerinspirert: Tone Damli med egendesignet Glossybox. Foto: Truls Qvale

Glossybox_Tone_Damli_eske