Det er ingen hemmelighet at det alltid er stor spenning knyttet til H&Ms designersamarbeid, og denne gangen er intet unntak. Nå har klesgiganten sluppet nyheten om hvem høstens designersamarbeid vil være med. 

LES OGSÅ: H&M lanserer sin første Studio-kolleksjon for barn

Det er ingen ringere enn det parisiske motehuset Kenzo som er neste navn ut på den hittil så imponerende listen over designersamarbeid, i godt selskap med blant andre Karl Lagerfeld, Alexander Wang og nå sist Balmain.

LES OGSÅ: Se bildene fra H&M Studio-visningen i Paris

I pressemeldingen fra H&M heter det at samarbeidet introduserer en ny verden preget av kreativitet, leken energi og kjærlighet til mote med Kenzos kreative ledere Carol Lim og Humberto Leon i spissen for kolleksjonene til både dame og herre samt tilbehør.

– Vi gleder oss enormt til å presentere Kenzo x H&Ms verden for alle der ute, og dele all kreativitet, gleden og kjæligheten til mote, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Siden de ble en del av Kenzo i 2011 har Carol lim og Humberto Leon satt sin egen moteagenda med kolleksjoner kjennetegnet av dristige farger og karakteristiske print, presentert ved hjelp av effektfulle show, kunstersamarbeid og kreative digitale kampanjer.

– I dette samarbeidet med H&M vil vi tenke stort, pushe grensene og dele den nye energien fra Kenzo med mennesker over hele verden, sier Carol Lim og Humberto Leon.

LES OGSÅ: Se bildene fra motevisningen alle snakker om

Kenzo x H&M vil være tilgjengelig i mer enn 250 utvalgte butikker over hele verden og online fra 3.november 2016.