Redaktørens favoritter er en ny spalte her på VIXEN.no der VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir deler sine favoritter hver uke.

Tidligere i vår har VIXEN-redaktøren latt seg inspirere av den japanske kirsebærblomstringensavnet etter sommerensesongens trendfarge gult og nå sist rock’n rollDenne uken er det skjønnhetsprodukter som står i fokus. 

– En ny sesong betyr nyheter også på skjønnhetsfronten. Her er produktene jeg sverger til denne sommeren.

Dynamisk duo

Exuviance

DUO: Retexturing Treatment veil. pris kr 349 og Bionic Body Polishing Masque veil. pris kr 349. Begge fra Exuviance.

– Jeg er helt avhengig av Exuviances produkter, både til ansikt og kropp. Denne våren har jeg vært så heldig å få teste to nye kroppsprodukter, en duo bestående av en body polish og en body lotion som kan brukes hver for seg eller sammen som en kur. Jeg sverger til sistnevnte. Og resultatet? Sunn, frisk og vakker hud som gløder! Disse har fått fast plass på badehyllen.

Ny energi

NY SKJØNNHETSRUTINE: Ènergie De Vie-serien fra Lancôme lover en sunn og naturlig glød. Består av Smoothing & plumping Pearly Lotion (30 ml veil. pris kr 229), Smoothing & glow-boosting Liquid Care (veil. pris kr 395) og Overnight recovery Sleeping Mask (veil. pris kr 564).

NY SKJØNNHETSRUTINE: Ènergie De Vie-serien fra Lancôme lover en sunn og naturlig glød. Består av Smoothing & plumping Pearly Lotion (30 ml veil. pris kr 229), Smoothing & glow-boosting Liquid Care (veil. pris kr 395) og Overnight recovery Sleeping Mask (veil. pris kr 564).

– Den nye hudpleieserien fra Lancôme er en ny, enkel og effektiv skjønnhetsrutine i tre trinn. Den tar utgangspunkt i næring og konsentrert fuktighet med antioksidanter og energigivende ingredienser for en frisk hud med en naturlig, sunn glød. Perfekt for alle som er født i Millenniumsgenerasjonen eller generasjon Y, og ellers for alle som opplever bivirkningene av et hektisk liv på huden.

Grønt er skjønt

Kiehl's

MASKE: Kiehl’s Cilantro & Orange Extraxt Pollutant Defending Mask får du hos KICKS Steen & Strøm og GlasMagasinet samt på Gimle Parfymeri. Veil. pris kr 325.

– En god ansiktsmaske er et must. Kiehl’s Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque både styrker huden ved å tilføre næringsstoffer og fukt og beskytter mot forurensning. Jeg elsker at den er basert på naturlige ingredienser, blant annet appelsinekstrakt, vitamin E og korianderolje som sammen tilfører huden kraftige antioksidanter. Brukes om kvelden, et par ganger i uken eller etter behov.

Supereliksir

SUPERELIKSIR: Dette er kosttilskuddet alle snakker om. The Super Elixir veil. pris kr 1399.

SUPERELIKSIR: Dette er kosttilskuddet alle snakker om. The Super Elixir veil. pris kr 1399.

– The Super Elixir er kosttilskuddet alle snakker om. Utviklet av supermodell Elle Macpherson og hennes WelleCo bygger det på læren om kroppens syre- og basebalanse. Supereliksiren inneholder en kombinasjon av 45 (!) planteingredienser, inkludert super greens, kinesiske urter, fordøyelsesenzymer og maitakesopp.

Kjendisfavoritt

IT-MERKE: NIP+FAB er skjønnhetsmerke it-jentene elsker. Jeg sverger til denne cleanseren.

IT-MERKE: NIP+FAB er skjønnhetsmerke it-jentene elsker. Jeg sverger til denne cleanseren.

– Kylie Jenner er ikke den eneste som sverger til denne rensen fra it-merket NIP+FAB. Bruk den som en cleanser for å fjerne makeup, skitt og muss eller som en maske. La den virke fem minutter eller natten over. Utrolig drøy i bruk!