Bloggsamarbeid i motebransjen er ikke noe nytt. Nå kaster også By Malene Birger seg på trenden, og teamer opp med Evangelie Smyrniotaki bak nettsiden Styleheroine. 

LES OGSÅ: By Malene Birger kåret til Årets merke

Evangelie Smyrniotaki er kjent for sin minimalistiske stil. Hun lanserte nettsiden Styleheroine i 2011, og har siden blitt en ettertraktet it-girl blant både gatemotefotografer, merker og designere. Hun har tidligere gjort samarbeid med en rekke high-end motemerker i tillegg til nettsider som Net-A-Porter og MyTheresa.

LES OGSÅ: 6 danske motemerker du bør kjenne til

– På By Malene Birger har vi alltid vært tilhengere av Evangelie på grunn av hennes øye for mote, hennes tilbakelente stil og hennes vennelige vesen. Faktisk har vi hele tiden ment at hun er det perfekte valget for By Malene Birger og en utmerket samarbeidspartner i forbindelse med lanseringen av vårt omnichannel initiativ, sier Rita Hansen, markeds- og omnichannelansvarlig på By Malene Birger. 

10 11 12 20