Hva har superstjerner som Kim og Kourtney Kardashian, Gisele Bündchen, Beyoncé og Caroline De Maigret til felles? Alle elsker de flanellskjortene fra det LA-baserte klesmerket Rails. 

LES OGSÅ: Se hvilket italiensk it-merke som kommer til Norge

Rails ble grunnlagt i Los Angeles i 2008 av Jeff Abrams med en signaturlook inspirert av byens avslappede atmosfære. Fra å ha kun én hatt i sortimentet (!) fører Rails nå komplette kolleksjoner for dame, herre og barn med nøkkelplagg i myk bomullskvalitet og klassiske silhuetter. Nylig lanserte de også en denimkolleksjon bestående av fire nøkkelplagg; boyfriend jeansen, shorts, oversized jeansjakker og vester, men aller best kjent er de for sine flanellskjorter som har blitt en virkelig kjendisfavoritt.

– Rails-skjortene er kjendisfavoritten som passer alle. Skjortene er utrolig behagelige og ukompliserte å style. Jeg bruker de helst til en avslappet denimshorts og boots i sommer, inspirert av LA-stilen. Det fungerer også helt fint til jobbantrekket, med smale bukser med sleng og heler, sier country manager ved Presskontakterna Oslo som har Rails blant sine merker, Eva Wigert Næss, til VIXEN.

LES OGSÅ: Eva Wigert Næss: – Motebransjen er ikke som The City

Etter å ha skutt kampanjer i både Mexico, Italia og Canada, går Rails nå tilbake til sine Cali-røtter for sin nye denimkolleksjon. Kampanjen er skutt i Los Angeles med ikoniske Hollywood Hills, Pacific Coast Highway og Beverly Hills hotel som backdrop. Kolleksjonen er i merkets ånd med klassiske og avslappede silhuetter, og flanellskjorten er selvsagt fortsatt blant nøkkelplaggene. 

– Min favoritt er de klassiske skjortene i Hunter-modellen som er litt oversized. Jeg syntes skjortene er finest når de ikke sitter for trangt. Nytt denne sesongen er også t-skjorter i linblanding og denim, typiske baseplagg som jeg elsker, sier Eva.

LES OGSÅ: Derfor er bomberjakken bloggernes favoritt

Rails er klesmerket “alle” kjendisene digger – fra supermodeller som Gisele Bündchen til superstjerner som January Jones og it-girl som Beyonce og Kim og Kourtney Kardashian. Den nye denimkolleksjon har også blitt en hit blant superstjernene, og samtlige av Kardashian/Jenner-søstrene har allerede blitt spottet i denimskjorter fra kolleksjonen.

En av de som har fått øynene opp for Rails her hjemme er er stylist og blogger Tine Andrea Lauvli bak bloggen The Fashion Eaters.

– Jeg tror Rails har blitt så populært mye på grunn av etterspørselen etter en skikkelig god skjorte. Ikke bare har de én eller to forskjellige, men de har flere gode baseskjorter i ulike mønstre i god kvalitet til en overkommelig pris, sier Tine Andrea til VIXEN.

Hvordan vil du style skjorten denne sommeren?

– Jeg kommer til å style min skjorte med freshe jeans og et par kule hæler for en sommerkveld eller med sort skinnskjørt og sneakers for en avslappet sommerdag.

LES OGSÅ: Norske Mariann Vik lager kjenidsmagasin i Los Angeles

KJENDISFAVORITT: Olivia Palermo er blant it-jentene som digger Rails. Foto: @rail_la via Instagram.

KJENDISFAVORITT 2: January Jones i Rails. Foto: @rail_la via Instagram.

3

KJENDISFAVORITT 3: It-girl Carolin De Maigret mikser Rails med Chanel. Foto: @rail_la via Instagram.

4

KJENDISFAVORITT 4: Toppblogger Chiara Ferragni sverger til skjorter fra Rails. Foto: @rail_la via Instagram.

Denim: En av Tine Andreas favoritter er denimskjorten Tyson hvor du kan få ditt eget monogram.

FAVORITT: En av Tine Andreas favoritter er denimskjorten Tyson hvor du kan få ditt eget monogram. Foto: @tineandrea via Instagram.

Se bildene fra Rails nye denimkolleksjon skutt i LA her;

Rails_Lookbook_SS16_48

Rails_Lookbook_SS16_416 Rails_Lookbook_SS16_417 Rails_Lookbook_SS16_421 Rails_Lookbook_SS16_422 Rails_Lookbook_SS16_433 Rails_Lookbook_SS16_436 Rails_Lookbook_SS16_443 Rails_Lookbook_SS16_447 Rails_Lookbook_SS16_454 Rails_Lookbook_SS16_458