De ser alltid freshe og camera ready ut, men hva er egentlig hemmeligheten? Vi tok en prat med fem moteeksperter om deres skjønnhetsrutiner og favorittprodukter. 

LES OGSÅ: Dette er vårens duftnyheter

Darja Barannik, moteekspert hos KK og blogger

DARJAS FAVORITTER: Darja sverger til Elixir og en god fuktighetskrem og rens. Hun bruker solfaktor hver dag og har alltid med seg leppepomade. Rich Moisturizing Cream kr 550 og Niactil Cleanser kr 490 fra Elixir, solkrem fra La Roche-Posay kr 225 og leppepomade fra Korres kr 99.

DARJAS FAVORITTER: Darja sverger til Elixir og en god fuktighetskrem og rens. Hun bruker solfaktor hver dag og har alltid med seg leppepomade. Rich Moisturizing Cream kr 550 og Niactil Cleanser kr 490 – begge fra Elixir, solkrem fra La Roche-Posay kr 225 og leppepomade fra Korres kr 99. Foto: Privat og leverandørene.

Hva er din daglige hudpleierutine? 

– Jeg renser huden morgen og kveld. Selv etter en sen kveld på byen skal sminken av. Dessuten går jeg på Beths Medispa hver sjette uke. Huden min er ganske tørr, så her får jeg ulike behandlinger, alle naturlige, som tilfører huden masse glød og fukt.

Hvilke hudpleieprodukter sverger du til denne våren, og hvorfor?

– Jeg elsker produktene fra det norske merket Elixir. Etter at jeg fikk satt opp produkter tilpasset min hud har jeg ikke hatt irriterende tørre flekker eller uren hud. Produktene gir huden min det den trenger – glød og massevis av fuktighet. Jeg har testet mange produkter, men disse kan jeg virkelig stå inne for og anbefale! Jeg er så fornøyd!

Hvilket produkt har du alltid på badehylla?

– En god rens og fuktighetskrem.

Og hvilket har du alltid med i veska? 

– Jeg er avhengig av leppepomade, så i vesken min finner du kanskje fem ulike varianter.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Rens huden og bruk solfaktor hver dag. Drikk nok vann – selv har jeg alltid med en flaske i vesken når jeg er på farta. Husk at skjønnhet kommer innenfra, så ta vare på deg selv! Jeg synes også at vi jenter kan bruke mye mindre sminke – det er lite som slår naturlig sminke og et fint smil.

LES OGSÅ: De har gjort skjønnhet bedre i 40 år

Celine Aagaard, moteekspert og grunnlegger av Envelope

CELINES FAVORITTER: Celine Aagaard sverger til blant annet produktene fra ZO Skin Health her ved solkremen Oclipse Sun Spray SPF 50, skrubb fra Rituals, shower gel fra Cosmica og duftene fra Malbrum. Foto: Ole Martin Halvorsen og leverandørene.

CELINES FAVORITTER: Celine Aagaard sverger til blant annet produktene fra ZO Skin Health her ved solkremen Oclipse Sun Spray SPF 50 kr 745, skrubb fra Rituals kr 195, shower cream fra Cosmica kr 89 og duftene fra Malbrum kr 1280 per stk. hos Heaven Scent. Foto: Ole Martin Halvorsen og leverandørene.

Hva er din daglige hudpleierutine? 

– Jeg renser huden morgen og kveld med vann og bruker hudpleieprodukter som er tilpasset min hud fra Zo Skin Health i tillegg til solfaktor 30 for ansiktet.

Hvilke hudpleieprodukter sverger du til denne våren?

– Produktene fra Zo Skin Health. Før var jeg sløv og byttet produkt før jeg fikk tid til å se resultat – nå holder jeg meg til en serie om gangen. På kroppen bruker jeg skrubb fra Rituals og olje for sensitiv hud fra Cosmica som funker for hele familien.

Hvilket produkt har du alltid på badehylla?

– Produktene jeg bruker daglig og som er dekorative inkluderer shampoo fra Balmain, Chanel No5-såpe, som jeg ikke bruker fordi den nesten er for fin, samt Malbrum-duftene mine.

Og hvilket har du alltid med i veska?

– Clarins Eclat Minute.

LES OGSÅ: Nikita-gründer lanserer nytt, norsk skjønnhetsmerke

Ida Elise Eide Einarsdóttir, redaktør i VIXEN

IDAS FAVORITTER: VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir sverger til produktene fra Exuviance, her ved Bionic Oxygen Facial og Moisture Balance Toner, i tillegg til håndkrem fra Cosmica, Cell Repair Night Oil fra Aurelia og

IDAS FAVORITTER: VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir sverger til produktene fra Exuviance, her ved Bionic Oxygen Facial og Moisture Balance Toner kr 299, i tillegg til håndkrem fra Cosmica kr 49, Cell Repair Night Oil fra Aurelia kr 759 og Rose Diamond fra The Organic Pharmacy kr 3800 hos Gimle Parfymeri. Foto: Privat og leverandørene.

Hva er din daglige hudpleierutine?

– Jeg renser alltid huden både morgen og kveld for å fjerne alle rester av makeup, skitt og smuss. Et par ganger i uken bruker jeg en skrubb, også er jeg blitt helt hekta på oksygenmasker. Jeg avslutter alltid med fukt, som oftest et serum før jeg legger en fuktighetskrem eller en olje. I tillegg bruker jeg øyenkrem spesielt tilpasset den sarte huden rundt øynene, og selvsagt solkrem, faktor 30 – minst. Det høres kanskje ut som en omstendig prosess, men det trenger faktisk ikke ta mer enn fem minutter morgen og kveld.

Hvilke hudpleieprodukter sverger du til denne våren?

– Etter mange år i mote- og skjønnhetsbransjen med testing av ulike produkter har huden min blitt supersensitiv. Med Exuviance har jeg sakte, men sikkert greid å bygge den opp igjen. I dag er huden min finere enn på lenge, samtidig tåler den mer og er blitt mindre sensitiv. I tillegg til penslinger på hudpleieklinikk er flere av Exuviance-produktene fast inventar på badehyllen, blant annet oksygenmasken. Jeg har nettopp fått teste produktene fra Aurelia Probiotic Skincare – et britisk hudpleiemerke med en 100 prosent naturlig og plantebasert formula – og deres Cell Repair Night Oil er min nye favoritt. Den virker intensivt og styrkende på huden og er drøy i bruk.

Hvilket produkt har du alltid på badehylla?

– I tillegg til en hel haug av Exuviance-produkter sverger jeg til Rose Diamond Face Cream fra The Organic Pharmacy. Den er virkelig helt fantastisk, og min nye favoritt. En skikkelig fuktbombe som med et kompleks av oljene karite, nyperose, granateple og nattlysolje samt diamantpulver både strammer, plumper og gir glød – med andre ord alt jeg trenger.

Og hvilket har du alltid med i veska? 

– Håndkrem fra Cosmica i reisestørrelse. Den er superhendig, og perfekt på reise. Ellers har jeg alltid med en fuktighetsspray til ansiktet. Min favoritt er klassikeren Maya Water.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Skjønnhet kommer innenfra. Derfor; spis sunt, balansert og variert, men dropp kjøttet, drikk nok vann, få nok søvn og tren regelmessig. Fjern alltid makeupen før du legger deg. Ellers pleier jeg å sette av litt tid til pampering hver søndag kveld med en skikkelig rens, en skrubb og en maske. Det er en perfekt avslutning på uken og starten på en ny.

LES OGSÅ: Toppblogger Trine’s Wardrobe: – Skjønnhet er å være seg selv

Storm Pedersen, stylist og blogger på The Daily Influencer

Storm_Vixen

STORMS FAVORITTER: Storm Pedersen sverger til produktene fra Elixir. Her ved kremen Sulfactil kr 690. Solkrem er et must, her Ultra sensitive tint SPF 30 fra Dermalogica kr 525. Det samme er concealer fra Urban Decay kr 210. Foto: Ole Martin Halvorsen og leverandørene.

Hva er din daglige hudpleierutine?

– Jeg renser huden både morgen og kveld, men det kan være at jeg sløver litt med kveldsrutinen om jeg er veldig sliten og bare vil sove. Søvn er nemlig også svært viktig for fin hud. Det samme er solfaktor.

Hvilke hudpleieprodukter sverger du til denne våren?

– Jeg bruker produkter fra Elixir. De er tilpasset min hudtilstand og hjelper til å roe ned samtidig som den pleier en litt hissig hud. Jeg har en mild form for Rosacea og en blandet hudtype, og har fått hjelp til å finne produkter som hjelper meg å opprettholde en fin hud.

Hvilket produkt har du alltid på badehylla?

– Det er faktisk ganske mange, men en jeg alltid har tilgjengelig om jeg skulle få utbrudd i huden av noe slag, er Sulfactil-kremen til Elixir. Den er rå!

Og hvilket har du alltid med i veska? 

– Har ikke så mange vesker jeg går med så ofte, men i gymbagen finnes en concealer fra Urban Decay. Om jeg ser litt sliten ut og skal ha en opptreden noe sted, er den min lille quick-fix.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Spis sunt, tren akkurat passe, hold deg hydrert, stress ned og få nok søvn. Man kan selvsagt hjelpe til så mye man kan på utsiden, men bokstavelig talt kommer skjønnhet innenfra. Det er i allefall et godt utgangspunkt.

LES OGSÅ: Monki lanserer makeup-linje