Tidligere i vår skrev vi om kosmetikkgigant Lancôme som lanserer sitt designersamarbeid med Sonia Rykiel. Nå er endelig bildene fra samarbeidskolleksjonen her. 

LES OGSÅ: Dette er moteekspertenes skjønnhetsrutiner

Etter å ha lansert limited edition-kolleksjoner med motedesignere som Alber Elbaz, Anthony Vaccarello, Jason Wu og Proenza Schouler er turen nå altså kommet til Sonia Rykiel som lanserer sin samarbeidskolleksjon med Lancôme.

Stikkord for kolleksjonen er stil, dristighet og innovasjon, og skal, som tidligere samarbeidskolleksjoner, være det perfekte utrykket for Lancômes filosofi om at skjønnhet hviler på en medfødt sans for mote, kjærlighet til farger, livsglede og en umiskjennelig fransk touch. Den samme ånden er også en del av det franske motehuset fra Boulevard Saint-Germain.

Møtet mellom Lancôme og Sonia Rykiel skal ha vært kjærlighet ved første blikk. Kanskje ikke så rart, med tanke på at begge er ikoniske franske merker som med hver sin arv preget av tradisjoner og parisisk historie setter fokus på kvinners rett til å være frie, feminine, optimistiske og glade. En fransk ressurs for mote og skjønnhet som hyller pariserinnen – det sofistikerte, lidenskapen for farger og den personlige stilen.

LES OGSÅ: Chanel henter inn Lily-Rose Depp som ansikt utad

Utgangspunktet for samarbeidskolleksjonen skal være Saint-Germain-des-Prés sett gjennom Sonia Rykiels øyne. Et sted fylt av farger, spontanitet og glede – essensen av alt parisisk.

Julie de Libran, Sonia Rykiels kreative direktør, var nemlig ikke i tvil om at kolleksjonen skulle hylle motehusets signatur – de mangefargede stripene, ikke bare som et enkelt motiv, men som symbolet på frigjøring, optimisme og entusiasme. Stripen som er valgt som utgangspunkt for kolleksjonen kommer i helt nye farger; blå, rød, rosa, hvit og kaki. For å skape det riktige uttrykket og understøtte den mangefargede stripen kontaktet de Libran den franske kunstneren André som har fortolket Sonia Rykiels visjon om Saint-Germain-des-Prés.

LES OGSÅ: Bella Hadid teamer opp med Dior

Kolleksjonen består av øyenskyggepaletten La Palette Saint-Germain som er en nytolkning av Lancômes maxipalett i fargene Parisienne Spirit og Saint-Germain, leppestiften Parisian Lips Le Crayon i fargene French Soutire, French Baiser, Parisian Audace og Parisian Spirit, Vernis in Love-neglelakkene i fargene Café Blanc, Saint-Germain, Café Philo og Joie de vivre, Cushion Case til Lancômes Miracle Cushion samt Cushion Blush Subtil i fargene Sorbet Rose og Splash Corail.

I tillegg har makeupartist Lisa Eldrigde skapt to komplette Saint-Germain-des-Prés-kolleksjoner; Parisian Spirit, en frisk, lett og naturlig look med markerte øyne, rosa glød, vakre lepper og grafiske negler og Saint-Germain som er dristigere og mer sofistikert med smokey eyes og vakre lepper for en original og ultramoderne, men likevel chic og tidløs look.

Ambassadører for looken er Lancômes Daria Werbowy og Alma Jodorowsky, forevighet i typiske parisiske omgivelser av fotografene Mert Alas og Marcus Piggott.

Sonia Rykiel x Lancôme-kolleksjonen kommer i et begrenset opplag, og er tilgjengelig fra 10.august 2016. Priser fra kr 145. 

LES OGSÅ: Victoria Beckham lanserer egen makeupkolleksjon

LANCOME_BTS_DEC_2015_0387_BD_3780 LANCOME_BTS_DEC_2015_0025_BD_2900

2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_04_0426 2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_03_0285 2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_01_0143 2016_02_24_Lancome_SoniaRykiel_KasiaLysikowksa_Shot_01_0029

lancome

LANCOME_JDELPLACE--3 LANCOME_JDELPLACE--4 Lancome---VERNIS-Blanc Lancome---VERNIS-Kaki Lancome---VERNIS-Bleu Lancome---VERNIS-Rouge