Hun er skuespiller, Victoria’s Secret modell og sosietetsjente. Men det visste du sikkert allerede? Vi har samlet en rekke ”fun facts” som du garantert ikke visste om it-jenta Cara Delevingne.

1. Selv om hun ble oppdaget av Burberry designer Christopher Bailey i 2012, har Cara tatt modelloppdrag helt siden hun var ti år. Et av hennes største oppdrag som barnemodell var for Vogue Italia, med ingen ringere enn Bruce Weber bak kamera.

2. Hun elsker twerking (og det elsker vi!).

Cara-Delevingne-Jourdan-Dun

Cara med Jourdan Dunn, en av hennes kjendis-BFFs.

3. I følge kilder har briten over 20 tatoveringer. For et par år siden tok hun ”matching tattoos” sammen med venninne og modellkollega Jourdan Dunn.

4. Til tross for status som supermodell deluxe, er Cara, i likhet med Kate Moss, ikke høyere enn 170 centimeter på strømpelesten. Likevel sier modellbyrået hennes at hun er 176 centimeter.

5. Apropos Kate Moss; Caras høydepunkt fra Burberry-kampanjen i 2014 var å være naken sammen med Kate. Se de hotte bildene her.

6. Supermodellen både synger og spiller trommer, og skal visstnok være svært musikalsk.

Cara-Delevingne-Jessie-J

Sammen med et av hennes store musikkidoler, Jessie J.

7. Navnet hennes er hennes eget varemerke – bokstavelig talt. Cara har registrert navnet sitt som et varemerke, slik at ingen andre enn hun selv kan bruke det i markedsføring eller reklame.

8. Hun er megafan av popstjerna Jessie J, og kan alle låtene hennes utenat.