Riccovero feirer 80 år på det norske motemarkedet. Bli med når vi livestreamer direkte fra den eksklusive jubileumsvisningen. 

LES OGSÅ: Her er hele programmet for Oslo Runway

Nylig tok vi en prat med Finn Einar Kvamme, grunnlegger av det norske motemerket Riccovero som nå kan feire 80 år på det norske motemarkedet.

– Det viktigste for oss er å levere gode, tidsaktuelle produkter. Med skredderarven som grunnsten, blir det selvsagt for oss å fokusere på godt håndverk og god passform. Det interessante er at klassiske produkter og ikke minst konfeksjon og godt håndverk føles som om det er mer aktuelt enn noen gang, sa Finn Einar til VIXEN.

Torsdag kveld feirer de seg selv med en eksklusiv jubileumsvisning med moteredaktører, bloggere, stylister, it-girls og streetstylefotografer på gjestelista.

– Vi ønsker å presentere våren 2017 i en ren og enkel atmosfære. Lokalene og rammen vi har valgt passer perfekt til dette. Vi ønsker å videreutvikle den arven vi har – hele tiden gjøre det bedre, hele tiden følge svingningene og bygge dette på vår plattform og skredderhistorie.

Ikke invitert? Du kan fortsatt sitte front row – og det hjemme i din egen stue. Vi livesteamer nemlig direkte fra kveldens visning her: