Designersamarbeid er i vinden. Denne høsten lanserer Tommy Hilfiger sin første samarbeidskolleksjon med Gigi Hadid. Nå er endelig de første lookbook-bildene her. 

LES OGSÅ: Gigi Hadids Insta-innlegg splitter modellverden

Gigi Hadid er ett av de hotteste navnene i motebransjen. Denne høsten gjør hun sin designdebut i samarbeid med det amerikanske motehuset Tommy Hilfiger. Samarbeidskolleksjonen omfatter både klær sko, solbriller og klokker, samt en duft, og skal være en refleksjon av Gigis syn på moderne stil i kombinasjon med motehustes varemerke, nemlig den typiske amerikanske stilen.

– Jeg har kjent Gigi og hennes familie i åresvis og det har vært fantastisk å se hvordan hun har utviklet seg til å bli en av verdens største toppmodeller, og en av vår tids største opinionsledere. Gigi har gått visningen vår tidligere og vi er nå veldig begeistret over å videreutvikle vårt samarbeid og lansere henne som ansiktet utad for Tommy Hilfigers dame og duftlinjer. Hun er den perfekte definisjonen av dagens “Tommy Girl” hennes optimistiske og tiltrekkende personlighet i kombinasjon med hennes uanstrengte stil uttrykker selvsikkerhet, sa Tommy Hilfiger i en pressemelding.

LES OGSÅ: Gigi og Bella Hadids lillebror Anwar går i storesøstrenes modellfotspor

– Jeg trodde aldri jeg skulle bli bedt om å designe en egen kolleksjon, og det føles som en drøm som blir virkelighet at Tommy spurte om vi skulle samarbeide. Jeg elsker merket hans og har vært fan av Hilfiger hele mitt liv. Tommy er den mest ukompliserte og morsomme personene å jobbe med! Jeg har alltid beundret hans merke, både kampanjene og stil. Jeg tror vår kolleksjon vil bli en hyllest til den ikoniske Tommy-livsstilen og mikse unike stiler. Vi vil kombinere plagg som er ordentelig hippie chic med sporty streetwear og plagg som er både tomboy og feminine. Alle kommer til å elske ulike deler av kolleksjonen, sa Gigi Hadid da nyheten om samarbeidet ble kjent tidligere i år. 

LES OGSÅ: Er Gigi Hadid egentlig et stilikon?

Den offisielle lanseringen av kolleksjonen skjer først 9.september under New York Fashion Week. For første gang vil det amerikanske motehuset arrangere en åpen motevisning som også livestreames online på tommy.com. Også denne gangen vil designet være tilgjengelig for salg i det øyeblikket det vises på catwalken, slik stadig flere designere og motehus gjør.

TOMMYXGIGI-kolleksjonen er tilgjengelig online på tommy.com fra 1.september samt i Tommy Hilfiger-butikker og utvalgte butikker over hele verden fra 10.september. 

FW16-GiGi-Look-02 FW16-GiGi-Look-06 FW16-GiGi-Look-08 FW16-GiGi-Look-07 FW16-GiGi-Look-09 FW16-GiGi-Look-11 FW16-GiGi-Look-12 FW16-GiGi-Look-03 FW16-GiGi-Look-13 FW16-GiGi-Look-05 FW16-GiGi-Look-01 FW16-GiGi-Look-14 FW16-GiGi-Look-10 FW16-GiGi-Look-04