For bare noen uker siden skrev vi at det blir flere sko fra Caroline Berg Eriksen. Nå har vi sett hele kolleksjonen, og tatt en prat med toppbloggeren om andrekolleksjonen. 

LES OGSÅ: Caroline Berg Eriksen om veskekritikken

Det er knapt et halvt år siden toppblogger og VIXEN Blog Awards-vinner Caroline Berg Eriksen først slapp nyheten om at hun skulle designe en skokolleksjon for Bianco. Tidligere denne måneden avslørte hun i et innlegg på bloggen at det kommer en andrekolleksjon. Kolleksjonen har fått navnet Reflection, og slippes allerede i september. Den består av seks ulike skomodeller, i tillegg til et skjerf og et par hansker, og målet er fortsatt det samme, nemlig å lage den ultimate skokolleksjonen.

– De to kolleksjonene kom raskt etter hverandre, og mens jeg jobbet med den første hadde jeg den andre i bakhodet. Det blir gjerne sånn når man jobber med påfølgende sesonger – man må være litt forut, sier Caroline Berg Eriksen til VIXEN.

Hvilken kolleksjon synes du var mest moro å jobbe med?

– Jeg liker generelt høst og vinter bedre. Det er liksom den årstiden som er lengst her hjemme, og man får på en måte mer ut av en sånn type kolleksjon, ikke minst i forhold til type materialer og hvordan man kan style kolleksjonen. Denne gangen er det også skjerf og hansker med i kolleksjonen – det er veldig gøy!

Hvis du må velge én – hvilke modell fra den nye kolleksjonen er din favoritt?

– Det er så vanskelig å velge når jeg har vært med på å lage hele kolleksjonen, men jeg tror kanskje de blanke lakkskoene er min favoritt. Jeg er også glad i støvlettene som går over knærne – de er enkle å style, og kan brukes til både jeans, skjørt og kj0le med og uten strømper. Faktisk synes jeg at alle skoene i kolleksjonen er enkle å style fordi de, slik som skoene i den forrige kolleskjonen, er klassiske uten for mye dill og dall.

Sist sa du at du ville skape den ultimate skokolleksjonen – på hvilken måte utfyller denne andrekolleksjonen den første?

– Kolleksjonene er laget med utgangspunkt i samme tanke. Skandinaviske kvinner er flinke til å tenke på at det de kjøper skal vare og at de skal kunne bruke det til mye. Derfor har jeg laget sko du bruker, ikke som du bare kjøper på impuls. Heller ikke denne gangen er det så mange høye hæler i kolleksjonen, bortsett fra partyskoene i velour. De får man kanskje ikke brukt hele året, men de er perfekte til partysesongen.

Hva tenker du når du ser at folk bruker skoene dine?

– Åh! Jeg så faktisk en dame her om dagen som hadde på seg espadrillene fra den første kolleksjonen. Jeg fikk lyst til å stoppe henne på gaten å si at hun hadde fine sko, men jeg gjorde det ikke. Hehe. Men jeg blir så glad! 

Først vesker og så sko – i to omganger, når kommer klærne?

– Neeei, jeg vet ikke. Jeg har vel ikke noen umiddelbare planer om det. Men det er veldig gøy å få designe. Det er fint å jobbe med så flinke folk. Man får utviklet seg selv også – og det i et helt nytt segment.

Bianco by Caroline Berg Eriksen-kolleksjonen lanseres i alle Bianco-butikker og online på bianco.com 1.september. 

Bianco0647-Caroline-Berg-Eriksen Bianco0401 Bianco0300 Bianco0041-Caroline-Berg-Eriksen- 1 Bianco0363