I fjor lanserte H&M for første gang sin egen skjønnhetsserie H&M Beauty. Nå er høstens kolleksjon her.

LES OGSÅ: Få toppblogger Camilla Pihls beste neglelakktips

Gode produkter til rimelige priser, mente beautyblogger Chioma  da H&M Beauty ble lansert i fjor. Da inneholdt skjønnhetsserien over 700 produkter innen både makeup, hår og kroppspleie.

– Ved første øyekast, inntrykk og swatching av produktene synes jeg det virker veldig bra. At H&M har laget bra produkter til rimlige priser. Jeg liker også at det finnes flere foundationer og pudder i serien til mørk hud. Det er ikke mange rimelige merker som har det, sa Chioma til VIXEN.

Til høsten kommer kolleksjonen Precious Glow. Den er limited edition, og består av makeup til ansikt, øyne og lepper med fokus på radianceglimmer, sparkle og shine. 

– Du kan skape et modig eller mer diskret statement med Fluid Foil-øyenskyggen som kan legges i flere lag eller gi leppene en avant garde touch med våre Dazzle Lip Toppers. Glittermakeup trenger ikke å være forbeholdt festivaler eller spesielle anledninger. Denne typen utsmykning er både leken og ekspressiv – noe vi kan bruke akkurat hvordan vi vil, når vi vil, sier Sara Wallander, konseptdesigner for H&M Beauty.

Hovedinspirasjonen bak H&M Beauty er moten og dens tendenser, med et makeup-sortiment i stadig utvikling og med fokus på sesongens looks, ideer og farger.

LES OGSÅ: Beautybloggernes beste tips til å bevare sommergløden

– Vi er veldig glade for å kunne tilby “fashion for the face” hos H&M. Det skaper muligheter for oppfinnsomhet, kreativtet og lek med farger”, sa Wallander i forbindelse med lanseringen i fjor. 

H&M Beauty Precious Glow H&M Beauty Precious Glow H&M Beauty Precious Glow H&M Beauty Precious Glow