I dag slippes Caroline Berg Eriksen for Bianco, og du kan vinne dine favoritter fra kolleksjonen.

LES OGSÅ: Adax slipper sin første skokolleksjon

Tidligere i høst ble det klart at toppblogger og VIXEN Blog Awards-vinner Caroline Berg Eriksen kommer med sin andre skokolleksjon i samarbeid med Bianco. Det avslørte hun i et innlegg på bloggen.

Kolleksjonen, som har fått navnet Reflection, består av seks ulike skomodeller, i tillegg til et skjerf og et par hansker, og målet er fortsatt det samme, nemlig å lage den ultimate skokolleksjonen. Men hvilken er Carolines favoritt?

– Det er så vanskelig å velge når jeg har vært med på å lage hele kolleksjonen, men jeg tror kanskje de blanke lakkskoene er min favoritt. Jeg er også glad i støvlettene som går over knærne – de er enkle å style, og kan brukes til både jeans, skjørt og kj0le med og uten strømper, sa Caroline til VIXEN

Bianco by Caroline Berg Eriksen-kolleksjonen lanseres i alle Bianco-butikker og online på bianco.com 1.september.

Nå kan du vinne din favoritt fra kolleksjonen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under denne Facebook-posten, der du forteller oss hvilken av skoene i kolleksjonen som er din favoritt. Vi trekker to heldige vinnere som hver får sin favoritt fra kolleksjonen. 

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-3