Livsstilsmerket Tom Wood har blitt en supersuksess blant motebloggere, fashionistaer og streetstylere – nå åpner de sin første butikk i Oslo.

LES OGSÅ: Høyer åpner butikk i Tromsø

Tom Wood ble raskt en designfavoritt både hos norske og internasjonale moteelskere, og nå kan du endelig se kolleksjonene i sin helhet i deres første konseptbutikk. Sammen med kunstneren John André Hanøy, som har designet smykker for merket tidligere, har de åpnet en unik butikk i hjertet av Oslo. Butikken er holdt i tråd med Tom Woods estetikk, der det særpregede interiøret er designet av John André og Tom Wood-designerne selv.

“Vi ønsker å skape en lun atmosfære med elementer som ikke finnes andre steder. Tom Wood har selv produsert opp hengerne i messing, John André har laget de fantastiske lampene og vi har sammen trålet antikk-butikker for å finne inventar som ingen andre har”, sier designeren bak Tom Wood, Mona Jensen, i en pressemelding. 

Butikken befinner seg i Oslos nye urbane handleområde – nærmere bestemt Kirkegata 20. Her samles for første gang hele Tom Wood-kolleksjonen på ett sted – med klær, smykker og små figurer.

“Det er fantastisk å få møte kundene direkte, se deres reaksjoner på det vi skaper. Jeg står selv i butikken inni mellom for å kjenne på inntrykkene og responsen som kommer. Her har vi fritt spillerom til å gjøre det vi selv ønsker”, sier Mona. 

LES OGSÅ: Bjørg åpner sin første concept store i Skandinavia

Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store Tom Wood Concept Store