Tidligere i år lanserte den danske toppbloggeren Trine Kjær bak bloggen Trine’s Wardrobe sin skjønnhetslinje Trine’s Wardrobe Skin Care for første gang i Norge. Nå utvider hun med hårpleieserie. Vi tok en prat med bloggeren, stylisten og it-girlen om forholdet mellom mote og beauty, skjønnhetstips og hårhemmeligheter.

LES OGSÅ: Trine Kjær: – Skjønnhet er å være seg selv

I fjor slapp den danske toppbloggeren sin egen skokolleksjon for Bianco. Se hva Trine Kjær fortalte VIXEN om inspirasjonen bak kolleksjon, stylingtips og hva det vil si å være en av Danmarks aller største motebloggere. Tidligere i år kom hudpleielinjen hennes endelig til Norge, fire år etter at den først ble lansert på det danske markedet. Nå lanseres også hårpleielinjen Trine’s Wardrobe Hair Care her hjemme – en serie med elleve produkter der stjerneproduktet er Trines favoritt, saltvannssprayen.

Hvorfor, hvordan og for hvem skapte du Trine’s Wardrobe Hair Care?

“Leserne mine spurte meg alltid om mine hårrutiner og om hvilke produkter jeg brukte. Jeg viste aldri hva jeg skulle anbefale fordi jeg syntes at de beste produktene ofte var de dyreste, og jeg vet at mange av mine lesere er studenter som ikke har råd til å kjøpe en sjampo til 300 kroner. Derfor satte jeg for meg at jeg ville skape gode hårprodukter som ikke ville ta hele budsjettet, men som heller ikke gikk på bekostning av kvaliteten. Jeg ville heller tjene mindre per produkter, men selge mer. Jeg  startet med å utvikle mine fem egne favoritthårprodukter – alle uten parabener, og de ble tatt skikkelig godt i mot. Nå har jeg elleve hårprodukter som alle er enkle og bruke og er fri for parabener”.

En god ansiktskrem kan brukes både morgen og kveld – året rundt. Folk som sier noe annet prøver bare å selge flere produkter.

På hvilken måte henger mote og beauty sammen?

“Mote og beauty henger tett sammen. Du kan ha på verdens fineste antrekk, men hvis både huden og håret ser slitent ut er du liksom like langt. Jeg er glad i basics, både når det kommer til garderoben, men kanskje spesielt når det kommer til beauty. Har jeg en god hårdag så kan jeg ha på hva som helst, og likevel føle meg vakker”.

Hva er ditt forhold til skjønnhet?

“Jeg elsker skjønnhetsprodukter, men er ikke en skjønnhetsnerd. Jeg har en travel hverdag, så jeg ønsker enkle produkter som fungerer. Tidligere kjøpte jeg meg fattig på nattkrem, dagkrem, krem til sommeren og krem til vinteren – det ble altfor mange produkter og altfor uoversiktelig. Jeg har lært at man ikke trenger så mange produkter så lenge man har de rette produktene. En god ansiktskrem kan brukes både morgen og kveld – året rundt. Folk som sier noe annet prøver bare å selge flere produkter. Mitt motto er heller færre produkter som du bruker hver dag enn en masse produkter som du nærmest ikke rekker å komme over”.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

“Spray saltvannsspray i håret om morgenen, sett det opp i en løs topp og ta den ut rett før du går ut av døren – voila, så har du de fineste beach-krøller”.

Hvordan vil du ta vare på håret ditt i høst?

“Etter en sommer med saltvann og sol så trenger håret alltid kjærlig pleie. Jeg starter med å få klippet av de slitte tuppene hos frisøren, og så sørger jeg for å gi håret ekstra mye pleie. Jeg bruker en hårkur et par ganger i uken, og har arganolje i tuppene hver kveld før jeg legger meg”.

For meg er den største trenden alltid naturlighet når det kommer til skjønnhet.

Flere av produktene i hårserien din inneholder nettopp arganolje – hva er ditt forhold til de gylne dråpene?

“Arganolje er virkelig en mirakelolje! Når man har langt hår som meg, så skal man virkelig passe på hårtuppene. Arganolje er perfekt for å pleie nettopp tuppene og hjelper også til med å gjenoppbygge håret. Jeg prøvde arganolje for første gang for mange år siden da en venninne tok det med hjem fra Marokko, hvor det opprinnnelig er fra. Siden den gang har jeg vært besatt! Arganolje er også utrolig bra for huden, så jeg har det også i mange av hudproduktene mine”.

Hvordan vil du style håret ditt i høst? Og hva er de største trendene?

“Jeg er en ganske så enkel jente når det kommer til hår. Jeg går alltid for min signaturlook som er beachy bølger som jeg lager med en saltvannsspray og min curl lotion med arganolje. For meg er den største trenden alltid naturlighet når det kommer til skjønnhet. Jeg elsker naturlig makeup og naturlig sunt hår, og det krever at man pleier det skikkelig hver eneste dag”.

Trine’s Wardrobe Hair Care selges på trineswardrobe.dk. Priser fra kr 139,-