Det er noe som heter at en kvinne aldri kan få nok sko. Vi tok en prat med Envelope-gründer og It-girl Celine Aagaard om hvilke sko hun pakker i fashion week-kofferten. 

LES OGSÅ: Mer sko fra Caroline Berg Eriksen

Det er ikke første gang Celine Aagaard samarbeider med Eurosko. I fjor snakket vi med henne om hennes partyfavoritter, men denne gangen er det det nye skomerket Privé fra Eurosko og DNA som står i fokus.

Privé skal være spesielt designet for den moderne kvinnen med allsidig stil i alle aldre som liker å være oppdatert på det siste innen trender. Herreinspirerte og adrogyne flats i ulike varianter står i fokus denne sesongen med detaljer som frynser, snøring og tassels,  i tillegg til ankelboots med høyt skaft og lårhøye støvletter. Skoene kommer i glatt og semsket skinn samt lakkvarianter, og fargepaletten er i sort, brunt og grått.

” Med Privé-kolleksjonen ønsker vi å nå hele spekteret med kvinner, slik at de til enhver tid kan finne sko som passer til alle anledninger og stiler”, sier Cecilie Slåtto Olsen fra Eurosko til VIXEN.

Se Celine Aagaards favoritter fra kolleksjonen under, og få hennes beste stylingtips:

celine

“Kolleksjonen oppfattes som eksklusiv, samtidig har den sterke styles og gode skinnkvaliteter til en rimelig penge. Flere av skoene er også lette – perfekt i kofferten,” sier Celine Aagaard om den nye Privé-kolleksjonen til VIXEN.

Prive_1299NOK_16H0202_01

“Den herreinspirerte flate skoen med snøring synes jeg er veldig kul. Den ser eksklusiv ut, og jeg får en skikkelig Prada-vibe av den. Faktisk var det noen som, når jeg la ut bilde av skoen på Instagram, spurte om det var nettopp Prada. Jeg liker godt formen. I tillegg er det god skinnkvalitet, og de er veldig lette å både gå med og pakke med seg. De er min absolutte favoritt. Jeg ville stylet de enten til en strikkekjole, sesongens dresser i ull eller rett og slett noe så enkelt som en jeans med oppbrett. Det trenger ikke være mer komplisert enn det”.

Prive_1299NOK_16H0221

“Jeg liker også godt de semskede pumpsene i kolleksjonen. Mange synes det kan være vanskelig med høye hæler, men disse lar deg komme litt opp i høyden samtidig som du klarer å gå med de hele kvelden. Det faktum at de er i semsket skinn toner de litt ned, og gjør de enkle å style til både jeans til hverdags, skjørt og kjoler”.

Prive_1899NOK_16H0208_01

“De lårhøye støvlettene er helt riktig akkurat nå, og har vært overalt på fashion weeks. Men de kan være litt vanskelig å style. Mens varmen fortsatt er her er de fine til en shorts eller et skjørt – også om vinteren med en strømpebukse under. Da føler du deg fin, samtidig som du også holder deg varm. Ellers er de lårhøye støvlettene kule til skinny jeans, men da gjelder det å holde det enkelt oventil med for eksempel en t-skjorte og en dressjakke”.

Prive_1299NOK_16H0200_01

“Det har vært mye fokus på mokkasinen de siste sesongene, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu. I denne kolleksjonen har både mokkasinen og de andre lave, herreinspirerte skoene fått detaljer som snøring, metallspenner og dusker”