Vi har allerede sett de første kampanjebildene fra designersamarbeidet Kenzo x H&M. Nå er det klart hvem mannen bak kampanjen er. 

LES OGSÅ: Marni gjør designersamarbeid med Zalando

Alle venter på høstens store designersamarbeid som slippes i små drypp for å korte ned ventetiden. Tidligere i år ble det klart hvem som er neste gjestedesigner ut for H&M, nemlig det franske motehuset Kenzo. De første kampanjebildene kom allerede for et par måneder siden, før en ny look ble avslørt for noen uker siden med den norske artisten Anna of the North i kjolen alle snakker om. I dag kom nyheten om at det er den ikoniske fotografen Jean-Paul Goude som er mannen bak Kenzo x H&M-kampanjen.

“Det har vært et stort eventyr å arbeide med H&M og med Carol og Humberto. Jeg elsker kolleksjonens attityde, og deres unge sinn, energi og stil, sier Jean-Paul Goude, som høster lovord fra de kreative lederne i Kenzo:

“Vi elsker å jobbe med våre idoler, og Jean-Paul Goude er virkelig et av disse. Bildene fra Kenzo x H&M er helt utrolige, og fanger opp personligheten, positiviteten og friheten som kjennetegner kolleksjonen”.

Kampanjen frontes av syv ulike kjendiser og talenter; Iman, Rosario Dawson, Chage The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi og Xiuhtezcatl Martinez, og går live 17.oktober. Kolleksjonen lanseres først 3.november.

Se videointervju med Jean-Paul Goude og de første skissene fra kolleksjonen under:

kenzoxhm_suboi_animation kenzoxhm_ryuichi_animation kenzoxhm_rosario_animation kenzoxhm_martinez_animation kenzoxhm_iman_animation kenzoxhm_chloe_animation kenzoxhm_chance_animation